Slide
Slide

Хамамет. Българските туристи се наслаждават на прекрасно време в Тунис, сподели за bgtourism.bg екскурзоводът на Абакс Илия Христов. Той посочи, че времето е слънчево – температурата на въздуха е 25 градуса, а на морската вода е 24 градуса.

Снимки Илия Христов и Катя Запрянова

Живакът в петък ще доближи близо 30 градуса, сочи прогнозата – чудесно време за релакс през есента и разглеждане на забележителностите в африканската държава.

Още при пристигането си нашенци са се убедили на летището и в хотелите, където са настанени, че са взети всички необходими мерки за запазване на здравето на туристите.

Измерена е температура на всички, българската група е запозната и с мерките на домакините, които се стараят техните гости да получат една прекрасна почивка. Тази година Тунис и Египет, които са атрактивни и търсени дестинации сред българите, предлагат почивки на достъпни цени.

Следващият полет на Абакс е за Египет – на 25 октомври – гарантирано пътуване, а предложенията може да разгледате  ТУК.

„Днес имахме посещение на столицата Тунис, като програмата им включваше и екскурзии до  Картаген и Сиди Бу Саид. Утре имаме екскурзия до Сахара, очертава се да бъде интересен ден.

През свободното си време в хотела групата се наслаждава на прекрасния плаж, анимацията и на забавни спортни игри в басейна. В хотела ни има туристи основно от Франция и Русия“, споделя още за bgtourism.bg Илия Христов.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията