Slide
Slide

Сапарева баня. Известният бутиков хотел 103 градуса, намиращ се в Сапарева баня, обнови и обогати своето лятно СПА меню. Средна най-търсените нови предложения е лечебен масаж с остеопатични техники. Терапията е ориентирана предимно към мускулно-скелетната система, считана за основен “източник” на клетъчни блокажи.

Тя обаче не би могла да се нарече “фиксатор за кости и стави“, тъй като това е само част от специализацията й. Остеопатията действително повлиява положително костни структури, ставен апарат, повишава ставната гъвкавост и подвижност, но същевременно оптимизира кръвоносните съдове и лимфният поток. Тези предимства оказват оздравително и стимулиращо общо влияние върху организма, който се само възстановява.

Спокойствие и комфорт край закрития басейн

Обогатени са и предложенията с процедурите за лице, които вече включват: радиочестотен лифтинг, биолифтинг и кислородна мезотерапия.

Скай барът на хотел 103 градуса в Сапарева баня отново посреща гости

Посетителите на хотела връщат своята жизненост със специална комбинация от различни СПА процедури – хамам, финландска сауна, парна баня, солна стая и леден фонтан за раздвижване на кръвта. Домакините разполагат с две масажни помещения и козметично студио. Туристите поддържат своята спортна форма и с модерно оборудваният фитнес център.

СПА хотели в Сапарева баня и Паничище предлагат безплатна уикенд нощувка до края на юли

Удобни шезлонги са на разположение на гостите край басейна
Сподели публикацията