Спокойствие и комфорт край закрития басейн
Slide
Slide

Сапарева баня. СПА хотелите 103 градуса в Сапарева баня и 103 Алпин в Паничище (на 5 км от Сапарева баня) обявиха, че до края на юли ще предлагат безплатна нощувка на своите гости. Всички посетители, които си запазят две уикенд нощувки за петък и събота, ще получат и една безплатно за неделя.

Скай барът на хотел 103 градуса в Сапарева баня отново посреща гости

Атрактивното предложение 2=3 (гостите плащат две нощувки, а получават 3) включва три нощувки, три закуски, ползване на СПА зоната на хотела и паркинг на цената на две.

103 градуса, Сапарева баня

Подробности за офертата и резервации може да направите на тел. 0886 103 103.

Шеф Кирил Великов, готвил за първата дама на Франция, е готов с новото меню на хотел 103 градуса

Хотелът отново работи пълноценно след тежката авария на минералната вода в Сапарева баня и посреща своите гости. На разположение на туристите са два минерални басейна, две джакузита, хидромасажен басейн на скай бара, солна стая, сауна, парна баня, хамам, леден фонтан, релакс зона и фитнес. Домакините предлагат различни процедури за лице, масажи и пилинги. На място гостите могат да си закупят от козметиката на Д-р Шпилер, продуктите на Кокосолис, бански костюми на Спидо и Докенбей, както и много други аксесоари, които ще превърнат ваканцията в чудесен престой в СПА дестинацията, известна с изключителните свойства на лечебната минерална вода.

Вилите Алпин са предпочитани от семейства с деца, защото разполагат с две отделни спални, всяка от тях със собствен санитарен възел, както и с хол с разтегателен диван. Общият им капацитет е до 6 човека. Хубавото на тези вили е, че са в непосредствена близост до хотелската част (имат общ двор), но и същевременно са отделени в тихата част на комплекса.

103 Алпин, Паничище

Гостите на вилите могат да поръчват храна от ресторанта или да се хранят в него.

Туристите в Сапарева баня борят стреса с класически масажи и екзотични терапии

Сподели публикацията