София. Авиокомпанията „България Еър“ въведе специални гъвкави и преференциални условия при нужда от промяна на закупени самолетни билети. Всеки, който е купил самолетния си билет в периода 15 юли 2020 г. – 31 август 2020 г., може да се възползва от 1 безплатна смяна на дата или име на билета си, както и от възможност да промени веднъж, без такса, дестинацията, до която иска да лети.  В случай, че има разлика в тарифата за полета до новоизбраната дестинация, пасажерът трябва единствено да доплати разликата в цената, съобщават от националния превозвач „България Еър“ за bgtourism.bg.

Новите преференциални условия важат за всички, които си закупят билети до 31 август 2020 г. за пътуване, което ще започне до 31 март 2021 година.  За да се възползват от предоставените възможности, пътниците трябва да се обърнат към издателя на билета, а ако той е закупен през уебсайта или приложението на „България Еър“, трябва да се свържат с Центъра за обслужване на клиенти на авиокомпанията на мейл callFB@air.bg.

Националният превозвач продължава да изпълнява мисията си да лети, като до момента е възстановена над 65% процента от полетната програма на авиокомпанията. „България Еър“ изпълнява полети по всичките си директни вътрешни и европейски линии, по които няма наложени рестрикции, и дори пусна допълнителни честоти до едни от най-търсените трансферни пунктове в Европа – Амстердам и Франкфурт, както и още до Берлин, Цюрих и Атина.

Всички полети на националния превозвач се изпълняват при още по-стриктни хигиенни и организационни мерки, редовна дезинфекция, а в интерес на здравето на пасажерите е въведено и правило за задължително носене на предпазни маски от всички на борда на самолетите.

Целогодишно вече ще има полет между Прага и Варна, снощи посрещнахме първите 140 пътници от чешката столица

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията