Slide
Slide

Банско. Германският туристически гигант TUI, който е един от най-силните играчи на световната карта на туризма, присъди на СПА Ризорт Св. Иван Рилски в Банско наградата за най-успешен нов партньор за Зима 2021/2022 г. Туроператорът е дал високата оценка на база на висококачествения продукт и отношението, което гостите са получили.

„Това за мен беше сериозен успех за целия екип. С TUI успяхме да договорим цени за следващата зима, които са завишени. Нашите партньори оцениха продукта ни, независимо от новата ценова политика, която е разумна на фона на стратегията ни за привличане на висок клас туристи“, заяви пред Bgtourism.bg мениджърът на хотела Димитър Колев.

Той даде специално интервю, в което разказва за тематичните месеци и за огромния успех на Месеца на детето през юни, в който концепцията на хотела е била насочена към гостите с деца. Най-малките туристи са получавали не само мастърс класове в кухнята, но и атрактивни СПА изкушения, с които да се почувстват специални и значима част от семейството по време на ваканцията си с родителите.

През юли предстоят пет различни и интересни тематични уикенда – гръцки, испански, Heineken Summer Vibes, азиатски и баварски. В съботните дни ще има тематични вечери, а в неделя парти част около басейна. През август домакините ще заложат на музика и изкуство, а през септември ще бъдат насочени към театъра и театралното изкуство.

„Нашата мисия е да бъдем най-добрите и да предлагаме качествен туристически продукт. Целта ни е гостът да се чувства отлично, да му подарим преживяване, да имаме отношение към него и това да се отразява в оценките“, сподели младият и опитен мениджър. Той призна, че дължи успехите на екипната работа, креативност и желание – именно това отличава СПА Ризорт Св. Иван Рилски от конкурентите си.

„В детските си мечти не съм си представял, че ще бъда главен мениджър в хотел. Магията туризъм ме завладя преди 22 години в Златни пясъци и тази магия се превърна в хоби и професия. В моето кариерно развитие срещнах много професионалисти, които ми дадоха добри уроци и подготвка за развитие“, добави Колев.

Той е горд със СПА центъра на хотела, гастроконцепцията, наситената и интересна анимационна програма, която целогодишно предлагат на своите гости. Целият разговор може да проследите в YouTuBe канала на Bgtourism.bg.

Сподели публикацията