Slide
Slide

Албена. Аквапарк Aquamania – №8 в класацията на TripAdvisor в Европа, отвори врати за летен сезон 2022. Водният атракцион, разположен върху зона, равняваща се на 5 футболни игрища, работи всеки ден от 10.00 до 18.00 часа. На разположение за гостите е голямо разнообразие от водни съоръжения – както за любителите на високия адреналин, така и за предпочитащите по-спокойните забавления сред блаженството на минералната вода от изворите на „Албена“.

Най-популярните сред тях са „Про Рейсър“ с четири паралелни водни писти, високоскоростната серпентина „Торнадо“, „Спейс Рейсър“, високата 77 метра отвесна пързалка „Free Fall“, „Звездният тунел“, „Мамутът“ и много други.

Нов 5-звезден хотел отвори врати в Албена

В комплекса има също апетитен снек-бар и млечен кът с разхлаждащ сладолед. За доброто настроение на гостите аквапаркът предлага атрактивна анимация, а идиличната детска зона е перфектен избор за организирането на забавни детски партита с много веселие и празнично настроение.

„Албена“ АД завършва финансовата 2021 година с нетна печалба от близо 3 млн. лв.

Цената в събота и неделя за еднодневен пакет, за възрастни с ръст над 120 см., е 41,00 лв., а за деца с ръст от 91 до 120 см. – 20,00 лв. Целодневните пакети в делничните дни за възрастни (над 120 см.) са 32,00 лв., а за деца (между 91-120 см.) – 18,00 лв. Полудневният пакет след 14.00 ч. през цялата седмица за възрастни излиза 30,00 лв., а детската полудневна такса е 16,00 лв.

Албена е като магнит за туристите заради съхранената природа, вижте красотата на Розариума (снимки)

На място може да бъде нает сейф на цена от по 7,00 лв. Входът за деца с ръст до 90 см. е безплатен. Аквапаркът предлага и издаването на ваучери за подарък.

Безплатен и неограничен достъп до Аквамания имат гостите, настанени в хотелите от групата Aquaclub – Ралица Супериор, Ралица Акваклуб и Вита парк.

Сподели публикацията