Slide
Slide

Банско. Още при първите топли  дни , неминуемо се замисляме  да плануваме лятната си почивка.

Бягство от стреса на града или просто заслужен отдих в любима дестинация! Каквато и да е причината, вълнението, започва още в  момента, в който се появи в мисълта и плановете ни. Често пъти се питаме, коя е правилната посока.

Може би мнозина са се замисляли например, дали би било добре да се почива в планината през лятото ?! – Ето няколко насоки, които със сигурност ще Ви дадат правилна лятна посока … към Банско или по-точно към домакина, готов да предложи на своите гости несравними удобства  – Гранд Хотел Банско.

В период, в който природата е в своя пълен колорит и очарование, няма как да не отбележим, че град Банско е разположен в зелената прегръдка на една от най-красивите планини в България – Пирин.

За тези от Вас, които търсят тишината и спокойствието, тъкмо тук е Вашето място. Кристално чист въздух и необятната красота на планинските върхове, безкрайни разходки, които ще Ви заредят със завидна енергия и позитивизъм. А когато съчетаем уникалната природа с елегантните удобства на Гранд Хотел Банско, отдихът става безценен!

Няма нищо по-зареждащо от сутрин, в която първото, което ще видим, когато отворим прозореца, да бъдат красивите била на планината. Почивката, която заслужавате!

Отдайте ѝ се.

Българска компания иска да изгради летище до Банско

Ако търсите начин да се отървете от натрупания градски стрес и да се отдадете на любим човек, то със сигурност в Гранд Хотел Банско, ще може да получите „черешката на тортата“ по отношение на СПА зони и пълен релакс. Комплексът разполага със завидни възможности за почивка, на които може да се насладите и без да се налага да напускате територията на хотела. Та дори и прищевките на времето не биха били причина за лошо настроение. Единственото решение, което трябва да вземете е дали да се отдадете на релаксиращо СПА изживяване или освежаващ коктейл и слънчеви моменти край басейна. При всички положения, доброто настроение е гарантирано.

Изживейте го.

Ако търсите перфектното място за Вашата семейна почивка… То няма да сбъркате, ако поемете към Гранд Хотел Банско. Просторни апартаменти, в които всеки се чувства удобно. Разнообразно и богато Ultra All Inclusive изхранване, поверено в ръцете на топ готвачи, което със сигурност ще задоволи Вашите кулинарни изисквания.

Насладете му се.          

Град Банско и регионът отдавна са се наредили на челните места като предпочитана туристическа дестинация и то не само в определени сезони, а целогодишно. Туризмът тук е много добре развит и предлага на своите гости богат набор от първокласни услуги, в допълнение към уникалната природа наоколо.

В този район на страната, ще можете да се насладите и на интересни, специфични и вкусни кулинарни шедьоври. Кристалният въздух на Пирин планина е не само безумно чист, той е и лековит.

Поемете смело в тази посока и се подгответе за нови емоции и приключения, а за останалото ще се погрижи екипът на Гранд Хотел Банско!

Доверете им се.

Комбинирайте възможности, следвайте мечтите си и опитвайте нови неща. Отдайте се на емоциите, заредете се от природата, усетете богатата история на град Банско и трупайте положителна енергия.

Сподели публикацията