Знаете къде искате да отидете, но къде трябва да отседнете?
Знаете къде искате да отидете, но къде трябва да отседнете?

Знаете къде искате да отидете, но къде трябва да отседнете? Ето няколко предложения в Пафос, Кипър.

Последно реновиран, 4* Ascal Coral Beach в Coral Bay, е разположен сред озеленени градини. Той разполага с открит и закрит басейн, слънчева тераса, тенис корт и фитнес център, два ресторанта и два бара. B&B седем нощувки е от 275 паунда, включително полети от Ливърпул през май 2019 година.
Апартхотел Avanti Village се намира на 250 метра от плажа, но има и сладководен басейн, мързелива река, водопад и детски басейн. Гответе в апартамента си или се насладете на ресторанта и бара край басейна. Само седем нощувки са от 315 паунда на базата на четири споделяне и включват полетите на Гетуик на 16 април.
Хотел 3* Veronica се намира в близост до красивото пристанище и в близост до центъра на курорта. Хотелът в традиционен стил разполага с приятен басейн с мокър бар, ресторант и зала за игри. Стилните стаи разполагат с балкон. Полупансионът от седем нощувки е от 221 паунда с полети от цяла Великобритания.
THE 5* Tui Sensimar Pioneer Beach Hotel е само на десет минути пеша от магазините и баровете на Пафос. Шезлонги и чадъри обграждат основния басейн, облицован с палми. Има СПА и фитнес център, както и три а-ла-карт закусвални. Полупансионът от седем нощувки е от 474 паунда, включително полети от Гетуик на 8 март и трансфери.
Готиният и съвременен 5* Amavi Paphos Resort е точно на брега на морето, с прекрасна гледка към замъка и пристанището. Разполага с два открити басейна, луксозен спа център, бюфет, три а-ла-карт ресторанта и три бара. Полупансионът от седем нощувки е от 939 паунда, включително полети от Бирмингам на 1 април.

Източник: The Sun

Превод Диана Михайлова, BGtourism.BG

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase
Последвайте Bgtourism.bg във VIBER
Последвайте Bgtourism.bg в INSTAGRAM
Последвайте Bgtourism.bg във FACEBOOK
Последвайте Bgtourism.bg в YOUTUBE