Поморие, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide
Поморие. С песни от Средиземноморието – музикално пътешествие с прочути италиански канцонети, френски шансони, испански и гръцки песни, в Поморие на 20 юли – вторник, се откриват празниците „Море от вино“.
Концертът на Симфониета – Враца ще се проведе на площад „Св. св. Кирил и Методий“ от 20 часа. Специален гост ще бъде Георгиос Филаделфевс (тенор) от Гърция.
Диригент ще бъде Христо Павлов, а солисти – Валентина Корчакова (сопрано). Тенорът Марио Николов също е сред участниците в концерта.
„Близо 20 популярни песни от Италия, Франция, Испания и Гърция ще накарат местните жители и гости на града да се пренесенете в едно вълнуващо приключение, което ще ги пренесе в атмосферата на живописния регион на Средиземноморието, с вълнуващи изпълнения на обичаните в цял свят италиански, френски, испански и гръцки песни, и разбира се, сиртаки, в атрактивен аранжимент за оркестър“, съобщават от община Поморие, която е съорганизатор на събитието заедно с НЧ “Просвета 1888”.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegram, TikTok, LinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията