Slide
Slide

Бургас. От 29 юни националният превозвач „България Еър“ започва да изпълнява сезонните си полети по линията между София и Бургас. Полетите между столицата и любимия морски град ще се осъществяват всеки ден за удобство на пасажерите.

„България Еър“ продължава да лети редовно по всичките си европейски линии. Полетите между София и Варна се изпълняват по три пъти на ден – сутрин, следобeд и вечер.

Първите чартъри към България тръгват по-рано от очакваното, още тази неделя посрещаме първите туристи

Единствените дестинации, до които са преустановени полетите към 19 юни, са тези, до които все още има рестрикции за пътуване – Израел, Русия и Португалия. Полетите до всички останали дестинации се изпълняват по график и при стриктни хигиенни и организационни мерки. Повече информация можете да откриете тук и тук.

Екипът на „България Еър“ приема изключително сериозно мерките за превенция и е създал необходимата организация за спокоен, комфортен и сигурен полет. Предпазните маски на борда са задължителни както за екипажите, така и за пасажерите.

Най-новият петзвезден хотел от веригата Riu в България отваря врати за сезон 2020 на 2 юли

Самолетите на националния превозвач се почистват и дезинфекцират със специални препарати преди всеки полет. Въздухът в пътническата кабина се обновява постоянно през двигателите, като самолетите на авиокомпанията са оборудвани с въздушни HEPA филтри, които филтрират въздуха в пасажерския салон и кабината чрез термична обработка от над 200 градуса. По този начин се елиминира евентуална възможност от разпространение на каквато и да било зараза по въздушен път (включително COVID-19, SARS и др.).

Повече информация за мерките за превенция на борда на „България Еър“ прочетете тук. За подробности относно полетите на националния превозвач, следете уебсайта ни www.air.bg, както и уебсайтовете на летищата.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията