Валентин Златев вече не е управител на „Лукойл-България“
Валентин Златев вече не е управител на „Лукойл-България“
Slide
Slide
Slide
Slide

Пресслужбата на дружеството съобщи, че той е назначен за Председател на Контролния съвет на „Лукойл-България”. Заедно със зам.-председателския пост в Надзорния съвет на „Лукойл-Нефтохим Бургас”, на новата си по-висока позиция той ще координира цялостната дейност на двете дружества от групата „Лукойл“.

© БГНЕС

Пресслужбата на „ЛУКОЙЛ-България“ ЕООД съобщава, че Генералният директор на дружеството г-н Валентин Златев е назначен за Председател на Контролния съвет на „ЛУКОЙЛ-България“, като заменя на тази длъжност представителя на Президента на ПАО ЛУКОЙЛ г-н Алексей Ламбин. Заедно със зам.-председателския пост в Надзорния съвет на „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“, на новата си по-висока позиция той ще координира цялостната дейност на двете дружества от групата ЛУКОЙЛ и ще осъществява контролни функции над работата им, свързана с мястото им в социално-икономическия живот на страната, съобщава БНТ.

В рамките на плановата ротация на ръководни кадри в системата на ПАО ЛУКОЙЛ, оперативното ръководство на „ЛУКОЙЛ-България“ ЕООД се поема от г-н Булат Субаев, досегашен генерален директор на подразделенията на ПАО ЛУКОЙЛ в Белгия, Холандия и Люксембург.

Сподели публикацията