Slide
Slide

Бургас. Франк Кванте – генерален мениджър на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД – концесионер на морските ни летища във Варна и Бургас, се срещна днес със г-жа Сенем Гюзел – генерален консул на Турция в Бургас. По време на работната среща бе обсъдена подготовката по отношение на мерките за безопасност, които летищата на Черно море във Варна и Бургас прилагат, за да съхранят здравето на пътниците, да осигурят безопасен и успешен летен туристически сезон.

Ново туристическо бижу: Лабиринт в скалите на 60 км от Добрич ще привлича туристи това лято

Двамата обсъдиха и възможни бизнес партньорства, както и силно търсената въздушна връзка между Бургас и Истанбул, като се съгласиха, че това би било чудесно развитие за летището в морския ни град и целия югоизточен регион. Франк Кванте покани Сенем Гюзел и нейния екип да посетят  двете летища, за да се убедят в професионалното отношение на служителите на компанията и да усетят атмосферата на летищата.

До 31 май в Турция ще се влиза с негативен ПСР тест

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията