Slide
Slide

МаскаРад TEZ TOUR – пътувания през 2021 година ще има!

Москва. ТEZ TOUR събра своите партньори на едно от поредните си мероприятия, в една от известните зали “Мир“ в столицата на Русия, гр. Москва.

Полина Гагарина бе сред големите звезди на вечерта

2020 година се оказа много спорна за бранша и не само, но в TEZ TOUR искренно вярваме, че всички неприятностите постепенно остават в миналото. За предстоящия летен сезон туристите вече правят планове за почивка в любимите си дестинации, а експертите от туристическата индустрия се надяват да се върнат към обичайния си ритъм на работа.

Обсъждайки бъдещето на индустрията, припомняйки си най-интересните пътувания, запознавайки се с най-новите продукти и специални оферти, споделяйки своя опит за изминалата година – просто, за да се позабавляват на 18 март 2021 г. TEZ TOUR покани своите колеги, приятели и партньори – всички, които въпреки ситуацията, продължително активно и ползотворно си сътрудничеха с туроператора, предоставящ им подкрепа, търпение и оптимизъм.

TEZ TOUR провежда обучения за своите партньори

Генералният партньор на партито беше хотелската верига Aldemar Resorts, а като партньори се представиха от Гръцката национална туристическа организация, авиокомпанията Aegean Airlines и Кипърската туристическа организация. Също така бяха поканени и партньори от България.

„Моля, сложете Вашата маска“ – тази фраза стана скучна за всички и твърдо наближи в ежедневието на всеки, но не и днес, защото гостите се впуснаха в МаскенБал. Дойде времето да замените скучната си медицинска маска с ярка за карнавал.

С бурни аплодисменти топ мениджърите на компанията благодариха на гостите и им пожелаха успешна година.

Специално за гостите на TEZ TOUR свой видео поздрав подготви министъра на туризма от Гърция Харис Теохарис и министъра на туризма на Кипър Саввас Пердиос. Господин Теохарис, който наскоро докладва за готовността на страната да отвори границата за руски туристи от 14 май, каза:

„Не бих могъл да намеря по-добра възможност да се обърна към нашите приятели от Русия, освен чрез TEZ TOUR.“

След това на сцената излязоха популярни изпълнители като: Полина Гагарина, група “Премиер-Министър” и “Плеер Бит” . Освен това, на събитието се проведе и лотария с ценни подаръци, сред които имаше ваучери за настаняване в любимите хотели в Гърция и Сейшелските острови.

Оживената комуникация затихваше само по време на официални речи и представяния на артистите, на всички присъстващи им липсваха лични срещи и се зарадваха виждайте своите колеги и партньори извън онлайн пространството. Изразяваме искренна благодарност към гостите и пожелаваме на всички ползотворна, изпълнена с ярки впечатления от незабравимите пътуване през годината, споделиха от Tez Tour за Bgtourism.bg.

С TEZ TOUR МаскаРад – агента се радва на маската!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията