Slide
Slide

София. Във връзка с предстоящо стартиране на нова резервационна система Tez Plus, екипът на ТEЗ ТУР провежда обучения за своите партньори в централния офис на фирмата в София. В бъдеще такива обучения ще бъдат проведени и в други големи градове в страната, научи Bgtourism.bg.

В приятелска атмосфера агенциите имат възможност да се запознаят на живо с новата резервационна платформа, да задават своите въпроси, а също така и да се запознаят с част от екипа на компанията. Освен новостите във връзка със стартиращия проект, туристическите агенции – партньори на туроператора, могат да се запознаят и с най-новите програми на ТЕЗ ТУР. Обученията са съобразени с действащите в страната противоепидемични мерки, като групите са с максимален капацитет до 12 души.

Системата предлага богат избор от услуги, тя е изключително функционална и лесна за работа. Включва голяма гама от основни и допълнителни услуги, както в добре познатите за ТEЗ ТУР дестинации като Турция, Египет и Гърция, така и услуги в цял свят.

Ако и Вие имате желание да работите с най-актуалната резервационна система може да пуснете своето запитване на marketing@teztour.bg

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията