За първи път в български търговски център деца и родители ще се радват на съвместни приключения, космически пътешествия и познавателни игри

Край на закритите и платени детски зони за забавление! Край на клишето „шопинг център с детски кът”.
С откриването на Delta Planet Mall Varna на 28-и март, варненци и гостите на града ще получат семейни открити интерактивни зони, в които деца и родители ще имат възможност да се забавляват заедно и да преживяват непознати до момента приключения, които да редуват с пазаруване, похапване или пък кафе с приятели.
Деца и родители в Delta Planet Varna ще общуват и ще се забавляват без бариери – в буквален и в преносен смисъл. Защото тези зони са безплатни и всеки има достъп до тях. И това е само началото.

Важното се случва във взаимодействието с творческите елементи в тези пространства и в общуването между посетителите. А радостта идва от движението, предизвикателството и познанието, призовани да гарантират качественото развлечение в Delta Planet Mall Varna.


„Развлеченията трябва да бъдат иновации. Нашите навици се промениха радикално и, ако решите да напуснете дома си и да отидете в търговски център, днес трябва да имате причина за това“, казва испанският експерт Гастон Гайтан от компанията The Leisure Way, един от лидерите в създаването на интерактивни проекти за търговски центрове в Европа. За пръв път в България, след успешна реализация в Donau Zentrum във Виена, компанията издига в Delta Planet Varna гигантско Магическо дърво.

12-мeтpoвaта пaнopaмнa кула ще преминава през всички eтaжи на Delta Planet Varna и ще доминира визуално вертикалното простраство. Мащабната конструкция ще бъде осмислена знаково като Магическо дърво и ще предлага изключителни забавления за децата.
„За нас това е част от екосистемата на търговския център от ново поколение“, споделя Алекс Линчев – асет мениджър в Delta Real Estate България и Мол мениджър в Delta Planet Varna.
Вдъхновен и от името на мола е Планетарният център – другата сензационна иновативна зона. Видео мапинг, графичен мапинг и многобройни специални ефекти ще дават възможност на посетителите да се почувстват като инопланетяни. Приключението в космoca ще бъде с подчертано познавателен характер, като знанието ще бъде поднесено по съвременен начин, с потапяне в средата и с вкус на откривателство.


„Вярваме, че варненци ще се впуснат с удивление и радост в новите забавления, отворени за цялото семейство. Те са част от сравнително нова концепция при моловете – ритейлтейнмънт – комбинация от шопинг преживявания, интерактивен интериор и забавления. Позитивните социализиращи дейности ще стимулират посетителите на Delta Planet Varna да се задържат по-дълго при нас. Вярваме, че кръговратът на шопинга и забавленията може да се върти на по-бързи обороти, когато добавим допълнителна емоционална стойност към посещението в търговския център“, коментира Линчев.

Delta Planet Varna – най-новият мол в морската столица, е собственост на българската компания АП Инвест в сътрудничество с Delta Real Estate, член на Delta Holding. Проектът е на стойност 120 млн. евро. Общата площ е 110 000 кв.м. АП инвест е собственост на двамата български предриемачи Ангел Ангелов и Петър Дудоленски, които имат широк спектър от инвестиции в сферата на недвижимите имоти, здравеопазването, селското стопанство и търговията на дребно. Delta Real Estate е един от лидерите сред компаниите за недвижими имоти с дейност в много страни на Балканите. Изпълнението на проекта е на варненската фирма Планекс.

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA