Slide
Slide

В Delta Planet Mall ИКЕА ще отвори първия си магазин за Варна с нов концептуален формат

Посетителите могат да очакват откриването му през втората половина на 2020 г.

Варна. Delta Planet Mall утвърждава лидерската си позиция във Варна с планираното откриване на нова концепция на ИКЕА България в самия търговски център. Тя ще замени настоящия център за поръчки. Новият обект ще бъде разположен върху пространство от 8,000 кв. метра, 5,400 кв. метра от които ще заема магазинът за обзавеждане. Той ще зарадва посетителите си с по-голяма степен на достъпност и удобство. Откриването е планирано за втората половина на следващата 2020 г.

Магазинът в Delta Planet Mall ще се различава от конвенционалния формат на ИКЕА, но ще бъде по-голям от настоящия център за поръчки във Варна. Той ще бъде част от новата стратегия на шведската верига да бъде по-близо до своите посетители, като им предостави търсеното удобство и вдъхновение.

„Радваме се, че ИКЕА ще отвори първия си магазин от този нов концептуален формат тъкмо в град Варна, в Delta Planet Mall. Това е признание за търговския център и чудесна възможност както за бизнеса, така и за посетителите, на които ще подарим едно напълно ново преживяване“, сподели Зорана Ждрале Бурлич, изпълнителен директор на Delta Real Estate. „Проектът е отлична и устойчива инвестиция, имайки предвид огромния брой посетители на ИКЕА в България. Тъй като това е нов формат на ИКЕА за България, със сигурност ще допринесе за превръщането на мола в по-атрактивно място за пазаруване,” казва Петър Дудоленски, част от AP Investments.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията