Slide
Slide

Кранево. Ваканционно селище „Терма вилидж“ в Кранево, намиращо се непосредствено до курорта „Албена“ и само на 30 км от Варна и Добрич, започва да среща своите гости с популярни и обичани изпълнители. Първата „Вечер на звездата“ е с Васил Найденов. Неговите легендарни песни ще звучат тази събота – 20 ноември, от 20.30 часа, в зала „Зевс“.

Комплексът, включващ два петзвездни хотела, които са сред най-търсените в региона по това време на годината заради своите СПА възможности, е взел всички необходими противоепидемични мерки. Към звездните вечери има голям интерес и вече близо 200 души са направили резервации. С нетърпение те очакват своя ралексиращ уикенд, съчетан с песните на Васил Найденов. Все още има огроничен брой свободни места, споделят домакините.

„След вечеря всички наши гости ще имат възможност да се отпуснат и забавляват в коктейлна обстановка с нашите популярни гости. Първата звезда, която ни гостува е Васил Найденов. Концертът ще продължи 90 минути. Готови сме да предложим на гостите си един прекрасен, релаксиращ и емоционален уикенд“, споделиха от „Терма вилидж“.

За резервации +359 882 97 50 56
reservations@thermavillage.com

В ход са резервациите за Коледа и Нова година във ваканционно селище „Терма вилидж“. На 30 декември гост-изпълнител ще е Йордан Йончев (Гъмзата). Гостите на комплекса ще празнуват на Нова година заедно с Борис Солтарийски, а на 1 януари 2022 г. Тутурутка ще бъде в хотел „Еко Терма“, а Теди Генев – в „Терма палас“.


Пакетните цени за Коледа важат за периода от 22.12 до 26.12.2021 г. Домакините предлагат пакетни цени за 3, 4 или 5 нощувки за Нова година и важат за периода от 29 декември до 2 януари 2022 г. Гостите имат възможност да избират настаняване на база нощувка със закуска или ол инклузив, като домакините предлагат богати възможности за СПА процедури по време на престоя. Запознайте се с предложенията тук:

Оферта Коледа в Еко Терма

Оферта Нова година в Еко Терма

Оферта Коледа в Терма палас

Оферта Нова година в Терма палас

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията