Популярен DJ в Турция посети за първи път България и остана очарован от възможностите за почивка и събитиен туризъм в курорта Албена
Популярен DJ в Турция посети за първи път България и остана очарован от възможностите за почивка и събитиен туризъм в курорта Албена
Slide
Slide
Slide
Slide

Джафер Паламут събира все повече почитатели на електронната музика. Звездата му на музикалната сцена изгрява през 2006 г. като диджей Джафи (DJ CAFI) и днес му носи късмет в едни от най-популярните клубове в Истанбул, Маями и Дубай. Роден е през 1988 г. в турския град Мерсин, а днес работи и като продуцент. Екип на Bgtourism.bg се срещна с него по време на визитата му в Албена, която се осъществи с подкрепата на известния бранд Yeni Raki. У нас DJ CAFI посети и един от най-впечатляващи проекти по Черноморието – The Cliff – в основата на мениджмънта на хотела е арх. Ивайло Лафтеров – българинът, който е изпълнителен директор на проекта чудо в Норвегия – Svart, който ще посрещне първите си гости през 2024 г.

– Здравей, Джафер! Благодарим за срещата в Албена! За първи път ли си тук и хареса ли ти курорта?
– Здравейте, също се радвам да се запознаем! За първи път съм в България. Харесах Албена – невероятен комплекс. Всички хотели имат собствена атмосфера, невероятна природа и хора.

Снимки Руслан Йорданов, Bgtourism.bg

– Ти си един от най-популярните диджеи в Истанбул, а и не само там – виждаме, че имаш много участия в Маями, Дубай и на още много топ дестинации. Кога да очакваме твоето първо участие в България?
– Бих искал да направя мое представление на някоя българска сцена. Надявам се скоро да Ви накарам да се насладите на мое участие.

– Ти си се занимавал активно със спорт. Кога избра своя професионален път да продължи с музиката?
– Музиката винаги е заемала специално място в живота ми. Още от тийнейджърските си години знаех, че ще измисля нещо специално. Много се радвам, че в момента споделям музикалната си визия с хората.

– Какви са твоите големи цели в професионален план и с кой искаш са бъдеш заедно на една сцена?
– Най-голямата ми цел е да представя Турция пред света като талантлива страна с невероятни артисти. Има огромно количество невероятни диджеи и певци, с които бих искал да работя заедно!

Диджей Джафи (вдясно) пристигна в България с подкрепата на Yeni Raki

-Да се върнем отново на България? Приятно ли те изненада това, което видя и виждаш ли потенциал да се развият отношенията между двете държави в областта на туризма – близо 20-милионен Истанбул е на полет от Варна и съседните ни курорти на по-малко от час?
– Смятам, че България е много перспективна страна по отношение на туризма. Това е невероятна дестинация и съм сигурен, че всеки, който посещава курортите в България, иска отново да се върне тук. Да се надяваме на още по-добро бъдеще и силно приятелство между нашите страни!

Сподели публикацията