Slide
Slide

Добрич. Международният младежки музикален конкурс „Надежди, таланти, майстори”  се организира и провежда ежегодно в гр. Добрич през м. септември под патронажа на Кмета. Членове на журито под председателството на проф. Виктор Чучков през 2021 г. ще бъдат проф. Гинка Гичкова – цигулка; проф. Огнян Константинов – виола; доц. Марина Капитанова – пиано;  д-р Милена Манева-Вълчева – класическа китара. Участие в конкурса са заявили 58 музиканти. Подробна информация за музикалния конкурс, журито и участниците му можете да намерите тук.

Поради спазване на противоепидемичните мерки не се предвижда церемония по откриване на конкурса, както и такава по награждаване и закриване. На всички наградени дипломите ще бъдат изпратени на посочените в заявката пощ. адреси, а паричните награди – по банков път.

Конкурсът ще се проведе при „закрити врата“, т.е в залата се допускат само участник с 1 придружител (педагог и/или родител), същото важи и за фоайе регистрация.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията