Slide
Slide

Основно гостите са от Румъния, но все повече българи, поляци и германци резервират, за да не изпратят лятото без почивка край морето

Каварна. Комплексите от затворен тип по Северното ни Черноморие започнаха значително да се пълнят с туристи, установи екип на bgtourism.bg. Повече от 600 души почиват в момента в Топола Скайс Ризорт и Аквапарк край Каварна. Основно гостите са от Румъния, Полша, Германия и България. Поляците идват у нас на почивка за 7 или 14 дни, а средният престой на румънците е 5-7 дни, съобщи управителят Добромир Вълев. Средно по трима души се настаняват в помещение.

Част от туристите традиционно пристигат организирано, а други – индивидуално, предвид близостта на северната ни съседка до комплекса. Мястото е чудесна локация за пълноценна семейна ваканция заедно с аквапарка и екшън парка, новият зип-лайн, който спуска туристите до морето, възможностите за СПА и еко туризъм.

Румънски туристи се наслаждават на спокойствието и чудната панорама от Топола Скайс Ризорт и Аквапарк

От този сезон Топола Скайс Ризорт и Аквапарк, който има впечатляваща панорама към морето и няколко басейна на територията си, предлага на своите гости уникален за страната ни басейн с подвижен покрив, с който се цели удължаването на сезона.

С уникален басейн с подвижен покрив ще удължават туристическия сезон край Каварна

При безпрецедентни мерки за сигурност своите гости посреща и ваканционно селище „Бялата лагуна“, видя екип на bgtourism.bg.

В момента близо 600 туристи събират тен в комплекса, като всички се съобразяват с реда и изискванията на домакините за дистанция и дезинфекция. Основно гостите са от Румъния, но има и десетки туристи от България, Германия и др. държави. Все повече летовници преоткриват това място с уникална панорама.

Инфинити басейните в „Бялата лагуна“ са любимо място за снимки за спомен и за социалните мрежи, които гостите споделят със своите приятели и семейства

Голяма част от почиващите са дошли за семейна ваканция, избирайки да отседнат в стаи, студиа или апартаменти, обзаведени стилно и в скандинавски стил, като преобладават белите цветове. В ресторанта тематични вечери и вкусните ястия печелят сърцата на туристите, които се наслаждават на специалитети от българската, италианската и други кухни.

През този уикенд гостите се наслаждават на българска вечер

Плажът на „Бялата лагуна“ е единственият в общината, който е носител на престижния етикет Син флаг. Снимки Руслан Йорданов

Бялата лагуна край Каварна предлага комфорт и уют в скандинавски стил, придружени с италианска нотка (видео)

Птичи поглед през нощта към Бялата лагуна

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията