Slide
Slide

Бялата Лагуна, предлага комфорт и уют в скандинавски стил, придружени с италианска нотка. Комплексът е разположен на панорамен залив между Балчик и Каварна, и предлага желания комфорт и невероятна селекция от студиа, апартаменти и вили. Този морски курорт поднася съвременна европейска кухня в ресторант с невероятна гледка към морето, фин пясъчен плаж и осемнадесет басейна. Потопете се в топлината на слънцето и морето, наслаждавайки се на спокойствието, на уникалната природа заобикаляща морския курорт.

Плажът на Бялата Лагуна е един от най-спокойните плажове в България. Златен пясък, шум на топли вълни и жарко слънце – истинска наслада за сетивата. Тук можете да преживеете истински релакс, придружен с освежаващи студени коктейли, поднесени с усмивка. Също така да споделите всеки момент с децата си по време на вашата незабравима семейна почивка и да се насладите на целодневно семейно забавление на нашите водни пързалки за малки и големи.

Поемете на пътешествие от вкусове от традиционната българска кухня до екзотичната азиатска храна и уникалните средиземноморски специалитети. Насладете се на прясно приготвени ястия, европейска круизна трапеза от световна класа, здравословна закуска с френски кроасани и ябълков сок от нашите градини, автентични продукти за барбекю, разнообразие от пресни морски дарове и специална селекция от френски десерти – удовлетворяващо меню за всеки вкус.

През 2020 въведохме Priority Club Albena – нашият прочит на лоялна програма, която ще ви позволи да се насладите ексклузивни преимущества, отстъпки и подаръци за вашата почивка в нашите хотели и вили във ваканционни комплекси Албена, Бялата Лагуна и Форест бийч Ризорт (Приморско). Чудесен начин да извлечете максимума от това всичко, което Priority Club Albena Limited Edition. Програмата е достъпна напълно безплатно само на любител на Албена като теб, който е резервирал за Лято 2020  до 31.05.2020 г. Разберете повече как да се включите в програмата на whitelagoon.bg

Ваканционно селище Бялата Лагуна е просто късче от Рая, което чака да бъде открито от вас.

*Бялата Лагуна въведе мерки срещу разпространението на COVID-19, за да осигури безопасна почивка на Вас и Вашето семейство.

Резервирай сега на whitelagoon.bg на гарантирано най-добра цена и плати, когато пристигнеш в хотела.

 

Oфициалния туристически портал – https://bulgariatravel.org/

Facebook – Bulgaria Travel

Instagram – bulgariatravelorg

YouTube – Bulgaria Travel

БУБСПА – https://www.bubspa.org

ИАНМСП – https://www.sme.government.bg

Сподели публикацията