Slide
Slide

София. Tez Tour България изпрати поредната страхотна година! На събитие, провело се в столичния хотел „Маринела“, бяха организирани традиционните за компанията workshop и галавечеря, със съвместното участие на известни хотелски вериги и партньори от Турция.

На бляскавото парти същата вечер, Tez Tour отличи и едни от най-добрите си туристически агенти!

Наред с това водещият международен туроператор TEZ TOUR празнува и 25-годишен юбилей! Компанията, посветена на груповия туризъм и изцяло отдадена на гостите във всяка една от над 30-те държави, в които фирмата посреща туристи, е на българския пазар от 14 години. Основните чартърни дестинации от България, с които фирмата е популярна, са Турция, Египет и Гърция.

„Горди сме, че сме част от семейството на бранда. Пожелавам на TEZ TOUR просперитет и успех във всички насоки. За тези 25 години TEZ TOUR измина дълъг път.

Има много какво да се каже за компанията, но накратко – това, с което нашите партньори и клиенти по света ни ценят, е стабилната услуга и качествения туристически продукт.

Ние постоянно работим за подобряване на нивото на обслужване и все повече се стремим всеки един клиент, пътувайки с нас, да бъде удовлетворен от почивката си“, заяви генералният представител на TEZ TOUR за България г-н Бейзат Тунали.

Бейзат Тунали

Той с гордост посочи резултатите от работата на своя екип през изминалия сезон, като заяви, че за 2019 година TEZ TOUR България е достигнала 30% ръст, обслужвайки над 20 000 туриста. С 50% е увеличен интересът към самолетните програми и известните със своето гостоприемство турски хотели – реализирани са 77 полетни програми към южната ни съседка с над 12 500 туриста. За Египет увеличението е с 12 на сто – на почивка в топлата африканска държава са се насладили над 5 000 туриста.

Управителят на TEZ TOUR – Ивайло Богданов поздрави както своя екип, така и партньорите си за усилената и ползотворна работа. Той напомни, че колегите му са винаги на разположение и в помощ на агентите и партньорите на компанията.

Ивайло Богданов

Г-н Богданов изрази готовност за успешно бъдещо сътрудничество, което да изведе туроператора и партньорите му към още по-големи успехи през 2020 година.

На събитието присъстваха заместник-министърът на туризма Любен Кънчев, както и Ферхан Йълмаз –  заместник генерален директор на Kilit Global.

По традиция, TEZ TOUR България награди част от своите заслужили агенти за отличните им продажби. Тази година г-н Тунали имаше удоволствието да връчи статуетките на компанията на най-активните травел агенции, които са: “Александър Тур” – Ирина Найденова; “АСА ПАРТНЪРС” и търговската марка “Пътувай с мен“ – Боян Тасев, “Ес Ди Ай Травъл” – Таня Костова; “Коларов Груп” – Георги Коларов; “Пирин Турист” – Данаил Стоев; “Турист Сервис Холдинг” – Кирил Ацев; “4 а Холидей” – Наси Георгиева; Юзит Калърс България – Станислава Белчева.

Домакините връчиха специални призове и на гостите си от луксозните хотели в Анталия с благодарност за доброто сътрудничество и подкрепата им към TEZ TOUR.

„TEZ TOUR Partner Event 2020“, по традиция стартира с презентации на престижните хотелски вериги в Турция. В workshop-a взеха участие над 100 топ агента на компанията в България.

Новостите за Сезон 2020 представиха хотелите Güral Premier Hotels & Resorts, Amara Premier Palace, Limak International Hotels & Resorts, Calista Luxury Resort, Gloria Hotels & Resorts, Kilit Hospitality Group – Crystal Hotels Resort & Spa, Amara World Hotels, Nirvana Hotels, Granada Luxury Hotels, Kamelya Collection Exclusive Hotels, Titanic Mardan Palace.

През годините хотелите са се утвърдили не само като фаворити за българските си гости, които знаят как и къде да получат хубава ваканция, но и сред световноизвестни личности като Мадона, Джордж Клуни и други. Мениджърите на утвърдените хотели със задоволство споделиха, че българските туристи са едни от най-желаните гости.

Хотелите от програмата на TEZ TOUR предлагат обслужване на най-високо ниво и се намират на едни от най-красивите места по света.

9 А ла карт ресторанта в Titanic Mardan Palace посрещали гости през отминалата година. Сред тях са били Мадона и Джордж Клуни
Фоайето на 5-звездния хотел Titanic Mardan Palace

След работните срещи турагентите показаха, че могат не само да продават ваканции до топ дестинации, но знаят и как да се забавляват!

Грандиозната гала вечеря бе тържествено открита от известния водещ Драгомир Драганов, който през цялата вечер се грижеше за страхотното настроение в залата и нито за миг не остави публиката да скучае.

TEZ TOUR подари вълшебни мигове на своите гости, като ги докосна до спиращо дъха магично шоу с едни от най-добрите илюзии, за пръв път показани пред българска публика. Starboy Ayvan – илюзионистът, покорил едни от най-големите магични сцени в Европа и по света, както и участвал в множество грандиозни спектакли  в Европа, Азия и Обединени Арабски Емирства, бе сред специалните гости в програмата.

Наскоро той се завърна от най-престижния магичен форум за илюзионисти в Европа Masters Of Magic, провел се в италианския град Торино. Преди това той бе поканен да участва в грандиозния магичен фестивал “Ханс Клок трофи”.

Късметът се усмихна на част от присъстващите по време на проведените забавни игри и томбола, в която гостите от южната ни съседка раздадоха почивки в представяните от тях луксозни хотели.

Градусът на настроението се покачи и със страхотното изпълнение на ангелогласната певица Деси Слава, която определено успя да нажежи атмосферата.

И на рожден ден, като на рожден ден! На финала на прекрасната вечер г-н Бейзат Тунали и г-н Ферхан Йълмаз тържествено разрязаха огромната празнична торта, с която международният туроператор отбеляза четвърт век, посветен на доволни туристи по цял свят. Знаковият юбилей на TEZ TOUR ще бъде отбелязан през април на гръцкия полуостров Пелопонес.

Можем само да пожелаем на TEZ TOUR, да са винаги така успешни, отворени за нови идеи и предизвикателства и да продължават усърдната си работа, благодарение на която милиони туристи по света имат съвършената почивка!

Руслан Йорданов

1 милион уникални потребители посетиха bgtourism.bg за 1 година!

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията