Slide
Slide

Днес църквата почита паметта на Светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов и отдава почит на добродетелите.

Успехът идва, когато човек е истински и е заобиколен от стойностни хора! Ние ВЯРВАМЕ в доброто, имаме НАДЕЖДА за бъдещето и работим с ЛЮБОВ! Благодаря на всички приятели за хубавите думи по случай двумилионния читател, който bgtourism.bg посрещна само за 2 години работа!

През последните две години ние бяхме истински, открити, актуални, достоверни, иновативни…Търсихме, провокирахме, създавахме, защото обичаме туризма, обичаме държавата си и искаме да я покажем на всички! Това бързо привлече вниманието на аудиторията, която само за 24 месеца световните и независими броячи отчетоха 2 милиона уникални потребители от над 210 държави.

Това е само цифра! Цифра, зад която се крие много труд, признат от експерти.

2 години bgtourism.bg – 2 милиона читатели!

Това за нас е проект, на който гледаме на първо място отговорно, защото той е важен не само да има повече обективни медии в страната ни, туристическата индустрия да има силна и авторитетна медия, но и защото бранша и крайните потребители имат право да бъдат информирани чрез

публикации, които отговарят на журналистическите стандарти и етика, да имат своята лична трибуна, от която да научават най-важното от туризма.

Ние имаме образованието и опита в журналистиката и в туризма, застанахме с името и авторитета си, разкриваме нови работни места и сме изряден данъкоплатец! Доказахме, че с професионализъм и позитивизъм, без да търсим измислени скандали, за да бъдем четени, може да изградим сериозна аудитория. Днес bgtourism.bg е желан партньор и търсен източник за информация! Създадохме онлайн пространство изпълнено със стойностно съдържание, защото сме заобиколени от експерти, които на първо място са приятели, изпълнени с позитивна енергия! Благодарим за доверието и за добрите думи, с които оценихте нашия труд! Те ни мотивират да влезем със самочувствие в следващите ни проекти – вече обявихме, че стартира реализацията по издаването на двуезично списание – DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday, което ще се разпространява безплатно и на ключови места в страната и в чужбина. С него искаме да покажем, че не всичко е Digital. Хартията не само е жива, но тя остава във времето. Днес тя е лукс и престиж, авторитетен канал, който туристическата индустрия и бизнеса заслужават и скоро ще държат в своите ръце.

Руслан Йорданов
Собственик на bgtourism.bg

*****

На първо място бих желал да ви поздравя с огромната аудитория,  до която сте  достигнали – 2 милиона читатели. Това е най- безпристрастният показател, че следите прецизно тренда в туристическия бизнес, че сте полезни и сте спечелили доверието на читателската публика, която включва както представителите на туристическия бранш, така и реалните потребители –  туристите.
Сайтът www.bgtourism.bg е изключително добре организиран, удобно систематизиран и ежедневно актуализиран с много и разнообразна информация.
Страницата, предоставя възможност на едно място да бъде открита подробна информация за  възможностите, които предоставят различните дестинации в България, хотели, туроператори, както и актуалната ситуация в туризма в международен план.
Пожелавам Ви да продължавате да се развивате в същата посока и да печелите още повече верни читатели. Приятно ми е, че често чета в сайта за Бургас и региона.

*****

bgtourism.bg е сериозен източник на информация, безценен партньор в рекламирането на община Чепеларе като туристическа дестинация, удобен и сигурен начин за „сверяване на часовника“ за всички, свързани с туризма. Поздравления за качеството на сайта!“

От мое име и от името на Управителния Съвет на Български съюз по балнеология и СПА туризъм поздравявам БГ туризъм с 2-милионния си читател. 2 години професионализъм, амбиция, позитивизъм, креативност, коректност-БЛАГОДАРИМ, че ви има! На създателя  и  двигателя  на  платформата  Руслан Йорданов и екипа му желая здраве и да продължават да отразяват, подкрепят и критикуват градивно участниците в туристическата индустрия в България. Да показват добрите практики от Европа, както и качествения български туристически продукт.

*****

bgtourism.bg е пример, как с последователна и целенасочена работа, която се върши със старание и любов, може не само да се наложиш като лидер в бранша, но и да създаваш креативни идеи и да отправяш послания не само към туристическия бизнес.
Естествената роля на подобна медия е, когато има значими събития в туризма да се отразяват новините с подходяща публикация. BGtourism.BG е показал многократно точно обратното – как подходяща публикация може да доведе до значими събития в родния туризъм. Такъв пример за бизнес поведение е присъщ само на професионалистите и на лидерите.
С красив и изящен дизайн, правилно избрана цветова гама и абсолютно правилен подбор на водещите новини, сайтът е един от малкото в света, който в  тежките времена на пандемията не залитна, като много други подобни онлайн  медии във виртуални конференции, форуми и безконечни дигитални семинари. Много професионално и деликатно проведе онлайн туристическата борса, популяризира множество инициативи на бизнеса, свързани с тежките времена за родния туризъм. Не се поддаде на политически страсти и корпоративни интереси.

*****

Екипът на TEZ TOUR България поднася своите искрени поздравления на bgtourism.bg като една от най-силните туристически медии в България. Още в началото на нашето ползотворно партньорство, те се доказаха като най-актуална, точна и завладяваща читателя медия, въпреки крехките 2 години от създаването им. Благодарни сме им за съдействието, разбирането и изключително адекватните реакции, особено в толкова динамичен бизнес като туризма.
Като генерален представител на TEZ TOUR мога да споделя: „Живея в България от 2 години и половина и съм се срещал с доста представители на различни медии в бранша, но bgtourism.bg се доказаха като най-влиятелни и адаптивни. Щастлив съм, че съществуват и си партнираме толкова добре, дори и в условията на трудни за туризма времена.“
Пожелаваме им да се развиват все така добре и да работят както досега – с голяма отдаденост и сърце!

*****

От две години следя публикациите на туристическия портал bgtourism.bg от професионален интерес. Следят го и журналистите в Русия и често се обръщат към мен за коментар на събития и новини от България. Благодаря на Руслан Йорданов и неговия екип за професионалната работа. Желая здраве и успехи!

*****

Най-прецизната медия в сектор туризъм! Супер точна информация, винаги навреме, винаги обективна. Толкова отдаденост на това, което правите, е рядко срещано явление днес. А това вещае само и единствено успехи! Бъдете все така истински!

*****

Години наред липсваше специализирана медия, която да отразява адекватно случващото се в туристическия бранш. Познавам Руслан като човек и професионалист и още щом създаде bgtourism.bg бях сигурен, че той и неговият екип ще запълнят тази ниша. Когато една медия – каквато е bgtourism.bg, е достоверна и обективна, това винаги се оценява от аудитория, а когато влагаш и сърцето си, то успехът е предизвестен. Продължавай смело напред!

*****

При всяко свое посещение на БГ Туризъм винаги откривам актуална и достоверна информация. Щастлив съм, че туристическият бранш намира един доверен партньор в лицето на Вашия сайт. Сайтът bgtourism.bg се отличава с висок професионализъм, точност и компетентност, заради което винаги го препоръчвам на нашите партньори и приятели! Пожелавам много успехи, попътен вятър и достигане на нови висини!

Радвам се, че се появи медия, която не слага филтър и не изопачава новините. Публикува актуални и интересни материали и за мен стана ежедневно четиво. Поздравления за целия екип на bgtourism.bg! Изключително грамотни, амбициозни и леки за общуване хора. Благодаря, че подкрепяте малкия бизнес и ни давате възможност да се изявим от вашата трибуна. Желаем ви много успехи и здраве!

Като турист: Обичам да използвам асоциации и ето две от най-подходящите за случая: bgtourism е съвременната туристическа “радио точка” или малкия БГ туристически Гугъл :))). Като част от бранша: В bgtourism.bg намирам съмишленик в опитите да иновираме българския туристически продукт, партньор в амбицията да популяризираме качеството в туристическия бранш и коректив в отрязяването на държавното участие (или липсата му) в него.

Сайтът bgtourism.bg за много кратко време се превърна в туристически медиен прозорец, през който дори и специалистите от Министерството на туризма гледат какво и как се случва на туристическата карта в България.
Аз лично съм впечатлен най-вече от бързината, с която се случват нещата, коректна информация, кратко, ясно с конкретни примери и интервюта!
Браво на целия екип на bgtourism.bg, продължавайте все така упорито и обективно!

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията