Slide
Slide
Пловдив. Ирландската нискотарифна авиокомпания Ryanair обяви, че включва в зимното си разписание за сезон 2021 новия маршрут Пловдив – Дъблин, съобщиха от Летище Пловдив. Полетите ще бъдат 2 пъти седмично, като първият е на 18 декември 2021 г.
Само до 18 август 2021 можете да резервирате билетите на изключителната цена от €19.99, като резервациите важат за всички полети до март 2022 година.
За зимното разписание 2021 Ryanair предвижда да лети 6 пъти седмично от Пловдив. Полетите до Лондон Станстед се увеличават на 4 пъти седмично.
Джейсън МакГинес, маркетинг директор на Ryanair заяви: „Като авиокомпания №1 в Европа, съм щастлив да обявя новия зимен маршрут от Пловдив до Дъблин. Българските семейства и любители на пътешествията сега могат да се насладят на великолепна почивка в Лондон или Дъблин със съзнанието, че в случай, че техните планове се променят, имат възможност да сменят датата на полета си напълно безплатно до края на декември 2021 г. За да отпразнуваме новата дестинация, ние пуснахме промоционални билети на невероятната цена от €19.99. За да се възползват от това страхотно намаление, нашите клиенти могат да си резервират билет на официалната интернет страница на Ryanair.”

„Мога да обявя, че положените от мен усилия за развитието на Летище Пловдив започнаха да се реализират успешно. Бизнес стратегията, която започнах през 2019 г., която продължи и през 2021 г., като нейната реализация беше забавена от пандемията за известен период, но въпреки тази непредвидена ситуация успях да доведа до успешен край този бизнес проект. Южна България не само, че заслужава, но има и естествена нужда от работещо летище. Положих много усилия, за да поставим Южна България на картата на европа. Това е само малка част от добрите новини, които може да очаква региона“, заяви бившият изпълнителен директор на летището в Пловдив Спас Шуманов.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията