Slide
Slide

София. Кога за последно сте били в село Медвен, а в Поморие, Тетевен, Бекови скали, Синеморец, Боровец, Созопол, Варна, Пловдив… или на други красиви места в България. E, ако скоро не сте били, а искате да се насладите на чудни снимки и видео клипове, то можете да влезете в публичната група във фейсбук Преоткрий България или в страницата Bulgaria Travel, където от 2-3 седмици буквално ври от великолепни кадри. Ежедневно потребителите споделят своите кадри в позитивната кампания с хаштагове #ПреоткрийБългария #ЩеСеВърна. „Прекрасно е по всяко време на годината!“, „Красива гледка,хубав пейзаж,благодаря за съпричастността“, „Страхотни снимки!“, са малка част от коментарите в социалната мрежа.

Кампанията #ПреоткрийБългария на Министерството на туризма стартира през април по един много интересен и актуален за времето си начин – да обедини българите в социалната мрежа с красиви места от родината им и да ги прикани да ги посетят, да се върнат отново.
„2020 година е изпълнена с предизвикателства и трудности, но ние вярваме, че заедно можем да ги превърнем в нови възможности. Ето защо ни е нужна и Вашата подкрепа в инициативата да помогнем на българите у нас и по света да преоткрият магията на нашата природа и богатството на многовековната ни история.
Нашата цел е всички ние да припознаем България като най-желаната туристическа дестинация, защото когато всички ограничения паднат, ще трябва да докажем, че ние българите сме обединена нация, която цени богатството, което имаме.
Ние сами трябва да си помогнем като направим най-доброто един за друг. Нека подадем ръка на българския туристически бранш и да се върнем към любимите ни места в нашата красива България. Тук ще споделяме опит, вдъхновения и полезна информация за бъдещи пътешествия в родината. Очакваме и вашите красиви снимки и видеа, които да показваме. И не забравяйте – #ПреоткрийБългария, защото заедно можем повече!“, споделят организаторите на позитивната кампания, която се радва на огромен интерес. Ежедневно българите споделят красиви снимки и видеа, харесва и споделят. Вие кога за последно бяхте на тези места? Е, време е да преоткрием България!
Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК
Сподели публикацията