Slide
Slide

“Шест месеца безплатно за всеки хотел в България – в помощ на хотелиерите ни на територията на цялата държава.”

Пловдив. Това обявиха двамата българи, създали първия в света дигитален хотелски рецепционист ЕВА с огромен жест към хотелиерите в България заради COVID-19. Включена е и интеграция с най-големия канален мениджър в света SiteMinder. Ще помогне ли изкуственият интелект на българските хотели? На това могат да отговорят Валентин Гаджонов и Тодор Арабаджиев.

Валентин Гаджонов и Тодор Арабаджиев

– Защо решихте да подпомогнете българските хотели?
– Създадохме Ева да помага на хотелите по света и сме съпричастни със създалата се ситуация в държавата ни. Знаем, че всеки разход и всяка резервирана стая ще бъде съществена за оценяването в създалата се криза.

– Как ще помогне Ева на българските хотели?
– Ева ще бъде напълно безплатна за 6 месеца, както отпада и инсталационата такса без обвързващ договор за продължение след този срок.

С екипа сме мотивирани да направим добро и да работим съвместно с хотелиерите ни.

Ева ще прави резервации и поеме цялата комуникация с гостите, ще взима запитвания, както и рум сервиз поръчки вместо рецепциониста във връзка с взетите мерки от правителството ни спрямо бранша за възможно изхранване на гостите на хотела.

– Ще измени ли COVID-19 хотелския бизнес и как?
– Очакваме хотелите да започнат да използват повече автоматизация, не само да намалят разходите, но и за безопасността на гостите.

Трудните времена тепърва предстоят, които ще ни научат колко е важен всеки гост.

Надяваме се да има по-малко фалити през 2020 г.

– Какво препоръчвате на Българските хотелиери?
– Нека да запазят хладнокръвие и започнат да анализират всеки разход. Ние предлагаме не само уникална автоматизация, но и крайно изгодно партньорство, защото се интересуваме от разрешаването на всеки проблем в хотела на нашите клиенти. Очакваме желаещите да попълнят онлайн формата за връзка за да инсталираме Ева на сайта им в рамките на една седмица.

Разговаря Руслан Йорданов

За връзка с Валентин Гаджонов чрез фейсбук тук

Сайтът bgtourism.bg с инициатива в подкрепа на туристическия бранш

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията