Албена. Курорът “Албена” е преустановил своята дейност до 13 април, съобщиха от ваканционното селище. В курорта не се допускат външни лица, а служителите работят дистанционно от своите домове.

Ето и пълния текст на съобщението:

“Вече повече от 50 години вие за нас сте част от обединеното семейство на Албена и вашата безопасност и здраве са първият ни и основен приоритет!

Ние разбираме, че стресът от постоянно променящата се ситуация и рестрикции за провеждането на събития и пътувания е голям и искаме да ви информираме, че следим и анализираме всичко около коронавируса (COVID-19) и се стремим да бъдем максимално адаптивни и гъвкави.

В името на вашата безопасност и здраве ви уверяваме, че Албена стриктно се придържа към издадените заповеди на Министерство на здравеопазването и комплексът е преустановил своята дейност до 13-ти април.

В курорта не се допускат външни лица, а служителите ни работят дистанционно от своите домове.

В сърцата и в мислите си сме с всички засегнати и изказваме благодарността си към работата на здравните работници, местните общности и правителствата по целия свят, изправени на първа линия в името на това да бъдем опазени здрави.

В същото време всички ние оставаме с надеждата, че ще преминем тази не лека криза и очакваме с нетърпение моментът, в който отново ще бъдем заедно със слънчеви усмивки, озаряващи лицата ни. За това и сме длъжни да оправдаем вашето доверие към нас и да ви осигурим максимална гъвкавост за планираните от вас пътувания.

#ОстанетеСиВкъщи

Сайтът bgtourism.bg с инициатива в подкрепа на туристическия бранш

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA