снимки - instagram.com/naydev91
Slide
Slide

На пътник, пътуващ с кораб Royal Caribbean, му е било забранено да пътува за цял живот с круизната линия, след като е скочил от 11-тия етаж на балкона за шеговито видео. 27-годишният Ник Найдев пътува със Symphony of the Seas с група приятели, когато решава да направи скока, докато корабът е бил акустирал на Бахамите.

View this post on Instagram

Full send

A post shared by Nick Naydev (@naydev91) on

Във видеото, публикувано в Instagram, пътникът от Вашингтон можеше да бъде видян да стои на ръба на балкона, докато приятелите му гледаха. Секунди по-късно, след като се усмихна на камерата, той скочи и размаха във въздуха, докато „летеше“ към морето. Видеото прекъсва, преди той да се приземи във водата, въпреки че второто му видео показва, че той плува във водата. Видеото в Instagram е имало повече от 78 000 гледания онлайн, откакто бе публикувано миналата седмица.

Въпреки чудотворното оцеляване, каскадьорът има някои наранявания. Той каза на хората в Instagram в коментарите: „Краката ми всъщност бяха добре. Все още бях пиян от предишната нощ. Когато се събудих, реших да скоча.“ „Когато се отрезвих, гърбът ми започна да ме боли доста зле. Едва можех да ходя в продължение на 3 дни и едва можех да спя от болката.“ Много онлайн потребители бяха отвратени от опасния каскадьор и как много лесно можеше да има фатални последици.

Някои смятаха, че това е просто практична шега, пишеща: „Това е да си млад. Да, има рискове, но сте добре. Прекалено скоро животът става сериозен. Насладете се на всяка секунда.“ По-късно той бил прибран от малка лодка и когато се върнал на брега, му било казано да „вземе нещата си и да напусне кораба“.

На всички мъже от групата на борда на кораба е било казано да напуснат кораба и им е било забранено да пътуват с тях за цял живот с Royal Caribbean. Говорителят на Royal Caribbean каза пред Sun Online Travel: „Това беше глупаво и безразсъдно поведение и на него и на неговите спътници беше забранено да пътуват отново с нас. Ние проучваме правни действия.“

Превод Диана Михайлова, BGtourism.BG

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията