Slide
Slide

Балчик. Олимпийският вицешампион при младежите по хвърляне на чук от Игрите в Буенос Айрес Валентин Андреев бе избран за Спортист №1 на СКЛА Черно море 2005 в Балчик. Това стана на специална церемония, която се състоя в реновираната Мелница в Белия град.

На тържеството присъства кметът Николай Ангелов, който с подкрепата си през годините има голям принос за развитието на Царицата на спортовете в черноморското градче.

Това бе и причината той да бъде отличен с купа в знак на благодарност. Градоначалникът лично връчи купата на Андреев за първото място в престижната годишна класация. Подгласници на победителя в анкетата станаха Борис Йорданов и Стоян Димитров.

Треньорът Андриан Андреев бе изненадан с колаж от снимки, който му бе подарен от спортистите.

Опитният специалист заедно с другия треньор в клуба Здравко Димитров бяха удостоени с плакети за чудесно свършената работа през годината. Преслав Вълев и Николета Стойкова получиха награди за най-добри млади спортисти. Домакините от клуб СКЛА Черно море 2005 по традиция вече организират годишното си тържество, което преминава на много високо ниво и с организацията си дори засенчва церемонии, които големите общински градове правят за най-добрите си спортисти.

В края на церемонията Десислава Андреева получи красив букет от приятели на клуба от Шабла, които пожелаха на балчиклии още множество успехи и през новата 2019 година.
ТОП 10 на СКЛА Черно море 2005 (Балчик)
1. Валентин Андреев
2. Борис Йорданов
3. Стоян Димитров
4. Екатерина Димова
5. Живко Господинов
6. Марин Иванов
7. Никола Янъков
8. Невал Ремзиева
9. Лора Хараламбиева
10. Валентин Янев

Снимки Марияна Върбанова, текст BGtourism.BG

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията