Slide
Slide

Добрич. Турската верига за дрехи и аксесоари LC Waikiki няма да успее да отвори своя първи магазин в Добрич за Коледните празници. Първоначално това се очакваше да стане през октомври и ноември, а последната дата, която бе обявена за официално откриване на магазина бе 19 декември. Това обаче няма да стане. Все още служители на компанията нареждат стелажи и работят по техническите дейности. Магaзинът ще отвори средата на януари, съобщиха източници на BGtourism.BG. Досега най-близките до Добрич магазини на LC Waikiki бяха във Варна.
Магазинът в Добрич ще се намира до търговските обекти на CarpetMax и до новооткрития Jysk, на мястото на закрития МЕТРО Компакт – на ул. „Околовръстен път“, срещу Mr.Bricolage.


Историята на LC Waikiki започва във Франция през 1988 г. и продължава след 1997 г. като турска марка под шапката на LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş.
LC WAIKIKI е водеща компания в областта на модната търговия с годишен оборот над 3.5 милиарда долара. Марката предлага облекло за цялото семейство, позовавайки се на корпоративното си мото „Всеки заслужава да бъде добре облечен“. Дейността ни се осъществява чрез верига от собствени магазини в 763 обекта в 37 държави по света.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията