Абакс обяви чартър от София до Бодрум за Нова година, до Анталия ще има полети от всички български летища
Абакс обяви чартър от София до Бодрум за Нова година, до Анталия ще има полети от всички български летища
Slide
Slide
Slide
Slide

София. С ново предложение за едно различно и вълнуващо посрещане на новата 2023 година излезе туроператор Абакс. Напоследък Турция се открои не само като любима лятна дестинация на българите, но и като типично зимна, заради мекия климат и ниските цени в по-студените месеци. Заради тези си предимства, стотици българи се отправят към известните морски курорти – Анталия и Бодрум, за да посрещнат с пищни празненства и заря новата година.

Абакс планира 4 полета до Кения тази зима и още много чартъри до топли и екзотични дестинации

От Абакс предлагат вече познатите ни курорти с отлични хотели в Анталия и Бодрум. Програмите до Анталия са две – с 4 и 5  нощувки, като тръгването е от София, Пловдив, Варна и Бургас. Полетите са директни и се обслужват от European Air Charter. Хотелите, на които туроператорът е заложил, са вече проверени и без забележка за целия летен сезон, а цените започват от 847 лева.

Запознайте се с всички актуални предложения на Абакс до Турция – ТУК!

Да не пропускаме и перлата на Егейска Турция – Бодрум. Програмата до там също се осъществява с директен чартърен полет от София и дата 30.12.2022 г. Хотелите са известните и добре познати – My Ella Bodrum Resort SPA 5* и Very Chic Hotel 5* – гарантиращи отлично обслужване и незабравимо посрещане на 2023 година, а цените започват от 1048 лева.

Български туроператор дава решение на въпроса къде да посрещнем Нова година в чужбина, виж дестинациите

Сподели публикацията