Бодрум
Slide
Slide

София. С ново предложение за едно различно и вълнуващо посрещане на новата 2023 година излезе туроператор Абакс. Напоследък Турция се открои не само като любима лятна дестинация на българите, но и като типично зимна, заради мекия климат и ниските цени в по-студените месеци. Заради тези си предимства, стотици българи се отправят към известните морски курорти – Анталия и Бодрум, за да посрещнат с пищни празненства и заря новата година.

Абакс планира 4 полета до Кения тази зима и още много чартъри до топли и екзотични дестинации

От Абакс предлагат вече познатите ни курорти с отлични хотели в Анталия и Бодрум. Програмите до Анталия са две – с 4 и 5  нощувки, като тръгването е от София, Пловдив, Варна и Бургас. Полетите са директни и се обслужват от European Air Charter. Хотелите, на които туроператорът е заложил, са вече проверени и без забележка за целия летен сезон, а цените започват от 847 лева.

Запознайте се с всички актуални предложения на Абакс до Турция – ТУК!

Да не пропускаме и перлата на Егейска Турция – Бодрум. Програмата до там също се осъществява с директен чартърен полет от София и дата 30.12.2022 г. Хотелите са известните и добре познати – My Ella Bodrum Resort SPA 5* и Very Chic Hotel 5* – гарантиращи отлично обслужване и незабравимо посрещане на 2023 година, а цените започват от 1048 лева.

Български туроператор дава решение на въпроса къде да посрещнем Нова година в чужбина, виж дестинациите

Сподели публикацията