снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

София. Националният превозвач „България Еър“ предлага поредна приятна изненада за пътниците си. От 15-и до 31-и октомври еднопосочните билети по всички директни международни дестинции на авиокомпанията са на промоционално ниски цени и с удобни гъвкави условия за безплатно презаверяване на дата, промяна на дестинация или име на билет.

Най-ниски са цените за пътуванията между София и Атина – 59 евро в посока, a 69 евро струват тези за Виена. До Берлин пасажерите на националния превозвач могат да стигнат срещу 79 евро, до Франкфурт за 89 евро, а до Цюрих – само за 109 евро.

С гъвкавите условия, които „България Еър“ предоставя, билетите могат да бъдат променяни при необходимост. Предлага се смяна на дата без такса за услугата и смяна на дестинация, като е възможно да има доплащане единствено при разлика в тарифата на новоизбрания полет. Билетите дори могат да бъдат предоставени за ползване от други лица благодарение на включения бонус – безплатна смяна на име.

Топ предложение: Премио травел потвърди два чартъра до Анталия през ноември, туроператорът вече изпраща групи до Ликия и Кападокия

Всички билети, закупени в рамките на кампанията с ниски цени на „България Еър“, могат да се използват за пътувания до 31 март 2021 година.  Повече информация за условията на кампанията може да откриете на уебсайта на компанията на www.air.bg.

С цел осигуряване на по-голяма сигурност и лично спокойствие на пътниците си националният превозвач  предлага и възможност за избор на редица допълнителни услуги, сред които избор на седалка с повече пространство (3-ти ред и авариен изход) – срещу 20 евро, както и на такава, която е по-близо до изхода (4-ти ред) – само срещу 10 евро.

На разположение на клиентите е и възможността да заявят, че искат съседната седалката да остане свободна, като е необходимо единствено да заплатят нейната нетна стойност – без летищни и други такси. Услугата Upgade до бизнес класа, налична от 24 часа до 40 минути преди планираното излитане на полета, може да се използва при наличие на свободни места срещу 100 евро за международни или 50 евро за вътрешни полети.

Всички полети на националния превозвач се изпълняват съобразно най-високите хигиенни мерки. Самолетите на „България Еър“ вече се дезинфекцират с най иновативната ултрамодерна машина с ултравиолетова светлина – UV Cabin System II, която унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности и ги предпазва в продължение на целия полет. За качеството на въздуха на борда се грижат специалните HEPA филтри, които се използват в медицинските помещения и елиминират до 99.998% от всички бактерии и вируси.

Паралелно с това в интерес на здравето на пътниците, носенето на предпазна маска по време на целия полет е задължително за всички на борда, а в санитарните помещения на самолетите са подигурени топла вода, сапун и дезинфектанти.

Националният превозвач следи постоянно обстановката на всички пазари, до които оперира, и публикува актуална информация за нужните документи за посещението им. Паралелно с това комапнията продължава да изпълнява мисията си да лети, изпълнявайки полети по всичките си редовни линии, където няма наложени местни рестрикции, и предлагайки превоз на всеки, който има необходимост.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията