Slide
Slide

Туроператорът гарантира със сертификат пътуванията на своите клиенти, ако не могат да ги осъществят поради наложени ограничения заради COVID-19. Документът може да бъде използван за пътуване до края на 2021 г.  

София. Премио Травел потвърди два чартърни полета до Перлата на турската Ривиера – Анталия. Цените са изключително изгодни за българските туристи, които по това време на годината могат да се насладят на слънцето и гостоприемството на южния курорт на съседите. Първият чартът е на 6 ноември, а седмица по-късно – на 13 ноември, е вторият полет (Програмите може да разгледате ТУК и ТУК).

На място туристите ще имат възможност да се насладят на

богата програма, която включва едни от най-емблематичните места

– древният град Мира, Ликия, Ефес, Памуккале, Кападокия, Хиераполис, Гьореме и Учхисар, както и много други забележителни места. Компанията, която през годините се е утвърдила като една от най-надеждните на пазара, предлага на своите клиенти почивки в Турция на изключително изгодни цени, които могат да бъдат разгледани в предложенията на Премио Травел.

„От началото на октомври успешно провеждаме екскурзиите си в Турция – Ликия и Кападокия.

Всяка седмица имаме полети и ще продължим до края на ноември.

За октомври всички места са заети, но имаме дати през ноември, за които все още правим резервации“, заяви Емил Абазов от Премио Травел. Програмата за Кападокия може да разгледате ТУК, а тази за Ликия – ТУК.

В Турция вече се пътува свободно, не се изисква PCR тест, нито има карантина при връщане.

От 3 октомври не се изисква PCR тест при връщане от Дубай.

Необходимо е единствено представяне на негативен PCR тест при пристигане. След тази промяна, Премио травел успя да организира и потвърди дата 13.11.2020 г. за туристите, които мечтаят да посетят Дубай. Програмата може да видите ТУК. Към момента остават само 4 свободни места.

„Знам, че ни притеснява това, че не знаем до кога ще можем да пътуваме свободно, дали скоро няма отново да ни бъдат наложени ограничения. Притесненията ни са основателни, но за да са сигурни нашите клиенти за сумата, която са заплатили за резервацията си, при невъзможност за пътуване поради наложени ограничения заради COVID-19, ние ще им издадем сертификат (Ваучер) на стойност заплатената от тях сума, който може да използват за избрано от тях пътуване до края на 2021 г.“, гарантира Емил Абазов.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията