Slide
Slide

Созопол. На 17 юли, събота, държавният глава Румен Радев ще участва в отбелязването на празника на град Созопол, съэобщиха за Bgtourism.bg от общинската администрация. От 19.00 часа президентът ще посети фотоизложбата „Уловени мигове от созополско око“ на площад „Хан Крум“ пред летен театър „Аполония“.

Държавният глава ще отличи най-младия участник в конкурса, излъчил фотоизложбата. От 20.30 часа, в летен театър „Аполония“, ще започне празничният концерт с „Талантите на Созопол“. Румен Радев ще отправи приветствие към гражданите на Созопол по случай празника на града.

Тихомир Янакиев, кмет на Созопол: Моята амбиция е туристите да получават бързи и качествени услуги, с богат календар привличаме повече гости

На 18 юли, неделя, от 9.45 часа президентът ще посети църквата „Св. Димитър Солунски“ в град Айтос, където ще поднесе цветя по повод 184-ата годишнина от рождението на Васил Левски.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegram, Tik Tok, LinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията