Slide
Slide

София. Туристическият портал bulgariatravel.org е с обновена визия в секцията „Информация и препоръки във връзка с COVID-19”. Посетителите вече могат много по-бързо и достъпно да се запознаят с актуалната информация за влизане в Република България, както и с Указанията за функциониране на местата за настаняване и заведенията за хранене и развлечения в условията на опасност от заразяване с COVID-19.

На по-достъпно място са изнесени и Правилата за прилагане на противоепидемичните мерки в туристическите обекти през летен сезон 2021 г. чрез активния линк “Туризъм в условията на COVID-19: здравен протокол”.

Президентът Румен Радев ще посети Созопол за празника на града

Информацията на сайта се актуализира своевременно, като са включени и полезни връзки към сайта на Министерство на външните работи, Единния информационен портал за COVID-19 и RE-open EU, които предоставят информация за различните действащи мерки, включително относно карантината и изискванията за тестване за пътуващите.

В новата визия на сайта специално внимание е обърнато на #DiscoverBulgaria – Сподели красотата на България, където могат да се видят различни снимки на забележителности в страната ни, публикувани в социалната мрежа Instagram.

Израелските медии заснеха край Несебър как десетки делфини се присъединиха към тях за впечатляваща разходка с яхта (видео)

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegram, Tik Tok, LinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията