Slide
Slide

София. Вицепремиерът и министър на туризма в оставка Марияна Николова получи благодарствено писмо от Националния борд по туризъм, съобщават от пресцентъра на туристическото ведомство.

„От името на членовете на УС и КС на Националния Борд по Туризъм бихме искали да изразим уважение и благодарност към Вашите усилия в качеството Ви на Министър на туризма през последната година, в подкрепа на туристическата индустрия, която беше засегната по безпрецедентен начин вследствие на пандемията COVID-19!”, пишат Красимир Гергов, председател на УС на НБТ, д-р Полина Карастоянова, изпълнителен директор на НБТ и д-р Мартин Захариев, зам.-председател на УС на НБТ.

Министър Николова благодари за добрата оценка и гласуваното доверие за времето, в което изпълняваше длъжността на министър на туризма. И допълни, че сектор туризъм ще остане приоритет в работата ѝ и занапред.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията