Wizz Air спира всички полети до Полша заради национална забрана
Wizz Air спира всички полети до Полша заради национална забрана
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Wizz Air уведомява своите пътници, че отменя днешните полети между Варна и Лондон Лутън, съобщиха от авиокомпанията за bgtourism.bg преди броени минути.
Wizz Air стриктно спазва установените си протоколи, поддържа непрекъсната връзка със съответните органи и внимателно следи въведените местни и международните мерки. Здравето, безопасността и сигурността на пътниците и екипажа на авиокомпанията остават основен приоритет на Wizz Air.
Wizz Air се извинява, ако решението ѝ е причинило неудобство на българските пътници, които са имали желание да се върнат у дома в България, и на тези пътници, които планираха да използват полетите на авиокомпанията, за да пътуват или да се върнат в Обединеното кралство.

КМЕТЪТ НА ВАРНА: ИМА ВРЕМЕ ЗА ПОЛЕТИ, СЕГА НЕКА СМЕ ЗДРАВИ!

„В условията на карантина и въведените навременни мерки от правителството и националния оперативен щаб днес Варна е съхранена като град, в който заразата е ограничена и няма смъртни случаи. Причината е, че хиляди граждани, въпреки трудностите, изпълняват съвестно изискванията за социална изолация, дезинфекции, ограничаване на контактите. Мотивирани сме да продължим да бъдем отговорни – към себе си и близките си, но за целта е важно да няма допълнителен риск от внесена зараза. Винаги съм подкрепял развитието на дестинациите от Летище Варна и ще продължа да го правя. Има време за полети, има време за пътуване. Нека сме здрави!“, коментира кметът Иван Портних.

#ОстанетеСиВкъщи и “ИзберетеВаканциявБългария

Онлайн туристическо изложение „Резервирай в България“ ще се проведе от 8 до 10 май

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията