Slide
Slide

София. Редица български артисти, изпълнители и музиканти се включват в URBO Live иинициативата на URBO и Joker Media Rental -#ЖивотВкъщи #АзОставамВкъщи, съобщи за bgtourism.bg основателят и управляващ съдружник на URBO Андрей Лилов. Той сподели, че целта на инициативата е да подкрепи заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват и да направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен.

Андрей Лилов

От тази седмица, България ще има възможността да се наслади на онлайн представления като концерти, театър и stand-up комедия на живо, онлайн курсове на различни теми и др. Организаторите са помислили и за по-малките, като ще се опитат да предложат забавни занимания и за тях, куклен театър, кръжоци, идеи за игри и занимания вкъщи.

Онлайн излъчванията ще са безплатни и достъпни за всички, включително и извън България. Организаторите молят тези от нас, които имат възможност, да подкрепят българските артисти, музиканти и малки арт центрове в този особено труден за тях момент чрез закупуване на виртуален билет на символична цена през платформата на URBO.

Първото представление ще бъде излъчено в петък, 20-ти март, като пълната програма на събитията се очаква да бъде обявена сряда, 18-ти март. За билети и повече информация за предстоящите събития:https://urboapp.com

„Целта на инициативата е да призовем българското общество да каже #АзОставамВкъщи и да кажат и на други колко е хубаво да имаш и #ЖивотВкъщи, а след края на ситуацията, всички ние Ви молим да пазарувате повече български стоки, да купувате от по-малките квартални магазини, да излизате повече по ресторанти, клубове и атракции, да ходите на концерти и турове, в съседното село или малък град. Да отделите каквото можете за бизнеси в нужда.Нека всички заедно да си помогнем.“, заяви Лилов.

Повече за URBO: URBO e лайфстайл маркет плейс и начин на живот. Живот, който е запомняш се, различен, вълнуващи изпълнен с моменти, които ти спират дъха. Можеш да ‚URB-ваш‘ навсякъде, в планината, на морето, мнооого надалеко (чак в Шри Ланка), или пък вкъщи. Животът ти е URBO, когато в свободното си време, създаваш вечни спомени и незабравими моменти чрез изживявания с близки хора, когато подкрепяш общества, малки и средни бизнеси, и когато приоритизираш себе си, твоите вярвания и се чувстваш пълноценен. В URBO, ще откриеш дигитални билети в реално време и верифицирани турове, събития, атракции, ресторанти и услуги. Всичко, от което имаш нужда за единистински запомнящ се URBO живот. #ДерзайДаЖивееш #DareToLiveFacebook:https://www.facebook.com/urboapp/Instagram: https://www.instagram.com/urboapp/#МоятURBOЖивот #MyURBOLife#МоятURBOМомент #MyURBOMomentwww.urboapp.com

Сайтът bgtourism.bg с инициатива в подкрепа на туристическия бранш

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията