Пампорово, снимка bgtourism.bg
Slide
Slide

Пампорово. Зимният курорт „Пампорово“, намиращ се в община Чепеларе, взе спешни мерки във връзка с разпространението на COVID-19 в страната.

Расте броят на заразените с коронавирус туристи от чужбина в Банско

С оглед безопасността на всички гости в курорта ръководството на „Пампорово“ АД взе решение да преустанови временно дейността на ски зона Пампорово за времето от 17 март до 29 март включително. Актуална информация ще се публикува в онлайн платформата на курорта www.pamporovo.me и страниците в социалните медии на дружеството.

От вторник няма да работи и ски зоната в Боровец. Затварянето включва спиране на всички съоръжения, затваряне на пистите, ски-училище “Бoроспорт” и ски гардеробите.

По разпореждане на прокуратурата и с решение на кризисния щаб в Банско ски зоната в града се затваря незабавно, обяви кметът на общината Иван Кадев. Чуждестранните граждани в курорта ще бъдат посетени на място и ще попълнят декларации, че са запознати с извънредното положение в България.

Курорт в България временно затвори заради коронавируса, в Албена взеха сериозни мерки за запазване на здравето на служителите и гостите си

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията