Slide
Slide

10 държави могат да се включат в атрактивната игра, сред тях е и България

София. Почивки в престижни хотели в Обединените Арабски Емирства, Кипър, Гърция и България могат да спечелят участниците в играта на Тез Тур, която ще бъде реализирана в интернет от 18 до 31 януари. Носителите на 20-те награди ще бъдат известни на 1 февруари. Играта се казва TEZ World Runner и в нея могат да се включат жители над 18-годишна възраст от 10 държави, включително и от България. Играта обхваща Русия, Украйна, Беларус, Казахстан, Латвия, Естония, Република България, Румъния Молдова, Литва. След финала на играта късметлиите ще се насладят на престоя си в HYATT REGENCY DUBAI CREEK HEIGHTS, AMMOS BEACH HOTEL, NISSIBLU BEACH RESORT, BAHI AJMAN PALACE HOTEL, THE COVE ROTANA RESORT, FAIRMONT AJMAN и други хотели. Партньор на туропертора Тез Тур България, който е носител на наградата за Туроператор на 2020 г., е 5-звездният SOL NESSEBAR PALACE.

За да се участва в играта е необходимо да се премине към приложението на играта TEZ World Runner, намиращо се в интернет на адрес http://games.tez-tour.com. Трябва да се използва поне веднъж, като се достигне резултат надвишаващ 0. Участниците трябва да посочат валиден имейл адрес за контакт, както и да дадат съгласието си за публикуване на личните им резултати от участието в играта.

Туроператорът Тез Тур организира за своите партньори оригинално онлайн парти със страхотни награди

В играта участникът трябва да избяга на възможно най-голямо разстояние, преодолявайки препятствия и да събира бонуси. За да превключите картата, трябва да вземете ракета преди скалата. Ако удари препятствие, героят губи житейски точки (животи). Ако падне в ямата, губи цялата жизнена скала. Играта приключва, когато героят няма повече активни животи. В допълнение към различните препятствия по пътя има и бонуси, изобразени под формата на логото на TEZ TOUR. Те могат да бъдат: Сърца – допълнителни жизнени единици (животи). Ракети, които ще ускорят героя и ще го пренесат през всички препятствия на разстояние до 100 точки. Подаръци, добавящи още 50 точки към изминатото разстояние. Всички условия на играта са публикувани в сайта на Тез Тур България – ТУК. Кой управлява света? * TEZ! Бягайте до желаната награда – и може би късметът ще е на ваша страна! http://games.tez-tour.com

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията