Slide
Slide

Хотел Емералд – Прищина е финалист за Балканските туристически награди

София. В период на световна здравна криза, засегнала най-вече работещите в сферата на туризма, туроператори от Косово търсят партньори в България заради голям интерес към зимните ни курорти Банско и Боровец, посочва в интервю Н.П. Делфин Плана – посланик на Р Косово в Р България. А лидерът в конферентния туризъм в Косово – хотел Емералд, финалист за Балканските туристически награди, съобщава ВИП Комюникейшън.

Седмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2021 ще отбележи значимите постижения на компаниите, които работят в най-важната сфера за развитието на полуострова и най-засегната от Ковид-кризата. Церемонията ще се състои на 02.12. 2020 г. от 20 ч. в 5-звездния столичен хотел Маринела.

Хотел Емералд се намира на главната магистрала между Прищина и Скопие, само на 10 минути път от центъра на Прищина и на 15 минути от международното летище Прищина. Емералд е уникален място за настаняване, срещи и хранене, с три обособени ресторанта, СПА център и Спортния клуб.

Български туроператор започна от Мексико своята нова програма за преживяване на празниците по света

Основните характеристики на хотела са:
126 елегантни стаи за гости със съвременен декор, включително Стандартни, Супериорни и Делукс стаи, една стая с достъп до хендикап. Хотелът разполага също с 15 просторни апартамента, включително Junior Suites, Superior Suites, Deluxe Suites , Executive Suite и президентски апартамент, всички оборудвани с LCD телевизор с 60 различни канала, мини бар и в
Ежедневна услуга за пране и химическо чистене на гости.
Безплатен Wifi интернет достъп във всички области, за да сте свързани по всяко време.

Започва електронното гласуване за шестите Годишни награди в туризма

Три ресторанта – The Top Restaurant, сервиращ Gourmet Food, Лоби ресторант, където се сервира изключителна закуска на шведска маса и Vera by the Pool ресторант, където всяка събота и неделя се предлага барбекю.
В The Lounge Bar and Gallery Bar в приземния етаж се сервират напитки, коктейли, закуски и торти, включително най-доброто еспресо в града.

Хотелът предлага 24-часов рум сървис, 24-часов бизнес център, 24-часова рецепция с стая за багаж, 1000 квадратни метра вътрешен плувен басейн, фитнес център, финиш сауна, био сауна, 3 водовъртежа и турска баня, салон за красота, тай масаж, два външни плувни басейна с пълно обслужване, бар, ресторант и тенис корт.

Emerald е най-голямото самостоятелно хотелско функционално пространство в Косово с функционална конфигурации на стаите. Всички помещения за гости разполагат с елегантни бани, някои оборудвани с вани с водна струя, сешоар, контролиран климатик, безплатен Wi-Fi, LCD телевизор с премиум кабел и международни канали, телефон, машина за чай/кафе, в сейф в стаята и минибар.
Банкетен мениджър става комуникационен център за събития, създава и координация с другите отдели в хотела. Всеки детайл, от проектирането на оформлението на стаята до улесняването на техническите подредби, е добре анализиран, за да се осигури безпроблемна интеграция и пълно удовлетворение на клиентите.

Авангардната технология на хотела дава възможност за обособени събития, проектирани в конферентни зали, които могат да бъдат за срещи с 1200 делегати.
Хотел Емералд разполага с 6 гъвкави зали за срещи, които са идеална обстановка за частни срещи, конференции, коктейлни партита, пускане на продукти, сватби или всяко престижно събитие. В конферентните зали могат да се настанят от 12 до 800 души.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията