Необходимите приятели на бизнеса – SEO и дигитален маркетинг
Необходимите приятели на бизнеса – SEO и дигитален маркетинг
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Създадохме SEO Консулт през 2015 г., водени от желанието да приложим на практика това, което чуждите компании правеха отдавна, а именно предвижването на сайтовете на по-предни места в търсачката Гугъл и успешна дигитална реклама. Това споделя пред Bgtourism.bg собственикът на компанията Станислав Пеев.

“Беше трудно, защото много хора не вярваха, че това е възможно. Наложи се екипът ни да мине много обучения в чужбина при най-добрите SEO специалисти и SMM маркетолози, за да успее да научи какви инструменти и техники е най-добре да се използват за постигане на определената цел – челни места в търсачките и увеличение на трафика и продажбите”, разказва за началото Пеев.

Официално: Хората с антитела ще получават зелени сертификати

Той посочва, че първитe клиенти са били чуждестранни компании от Франция, Швейцария и САЩ, които са повярвали, че младият екип може да постигне високи цели. “Радвахме се особено на туристическите сайтове, защото все пак това е нашата „слабост“. Спомням си как не можехме да се нарадваме, когато френска фирма за пътувания и продажби на луксозни яхти отчете 30% ръст на заявките, въпреки че цените им бяха доста високи”, признава Пеев.

“Постепенно и българските фирми започнаха да търсят сео и маркетинг услуги,

защото стана ясно, че не излизаш ли в челните страници на търсачките и не си ли в социалните мрежи, то  шансът за продажби не е голям, предвид огромната конкуренция.

Най-доброто ни партньорство (вече 4 години) и до днес остава с г-н Красимир Златанов – управител на Екзотик Холидей. С него и екипът му дискутираме всяка новост, която може да се  използва, за да стане сайта разпознаваем за търсачките. Резултатите не закъсняха и днес неговите пътувания и търсения свързани с различни места по света, са в топ резултатите на Гугъл. Дори Ковид кризата успя само временно да намали темпото (но не и да го спре) и днес отново Екзотик има трицифрен ръст на трафика и е с добра разпознаваемост. Работили сме и с  много други туристически фирми, и искрено се радваме на техните реализирани пътувания, за които и ние имаме частичка принос”, споделя Станислав Пеев.

Мариян Беляков: Очакваме отново много българи в Пампорово, както и ръст от 15-20 процента на чужденци

“В сегашната обстановка на тотална дигитализация се наложи да разширим екипа си и в момента имаме прекрасни 10 специалиста (SEO, SMM, програмисти, линкбилдъри), на които винаги може да се доверим. Това ни позволи да увеличим и разширим броя и типа на предлаганите услуги. Към днешна дата изцяло успяхме да затворим кръга от услуги, нужен за един успешен бизнес и сме независими. Предлагаме всичко необходимо за бизнеса – seo оптимизация, реклама в Гугъл, Фейсбук, Инстаграм, имейл маркетинг и поддържане на сайтове”, допълва Пеев.

Той се надява, че с усвояването на нови техники и ползвайки опита на най-добрите, ще продължат да се развиват. Доказателство за това е признанието на техните партньори.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията