Slide
Slide

Концертът SymphoNY way ще се състои на Летен театър „Аполония“ в град Созопол

Созопол. На 22-и септември, в Деня на българската независимост, Васил Петров ще закрие летния сезон в град Созопол с концерта SymphoNY way 2, част от националното му турне, което стартира през юни.

На сцената на Летен театър „Аполония“ от 20:00ч. по покана на Община Созопол ще изпратим лятото и посрещнем есента с музика от новият му албум – LOVE SONGSVol.1, както и световни поп и рок хитове на Стинг, Бийтълс и Дийп Пърпъл в красива симфонична интерпретация на Васил Петров. В програмата присъстват и филмови теми – Schindler’s List (Списъкът на Шиндлер), Smile на Чарли Чаплин, Feelings на Морис Албърт, Love story (Where Do I begin) на Франсис Лей, популярни джаз и боса нова теми, както и хитовете на Синатра.

На сцената с него ще са Врачанска филхармония с диригент Христо Павлов, джаз музикантите – Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев(ударни), Христо Минчев (бас китара), а специален гост е брилянтната цигуларка и носител на множество световни награди – Зорница Иларионова.  Аранжиментите в програмата са дело на Ангел Заберски младши, Румен Тосков – Рупето, Васил Спасов и Христо Павлов.

Тази програма ще бъде представена и в Русе на 2 ноември в Канев център. Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, въведени от Министерство на здравеопазването. Публика ще бъде допускана до запълване на 50% от капацитета на летния театър.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията