Slide
Slide

Тази вечер в Парк хотел Изида бе изтеглен жребия за първия кръг на квалификациите на международния турнир по тенис за жени в Добрич с награден фонд 25 хиляди долара. Турнирът е от календара на ITF, носи точки за световната ранглиста и е сред трите най-силни в страната ни.
Програмата за първия ден на квалификациите предвижда срещите да се играят на централния корт и на кортове №1 и 2, като началото им е в 10 часа. На централния корт първа от българките излиза Диа Евтимова, която ще има за съперничка тенисистка от Сингапур, а двубоят е втори по програма. Веднага след него е мачът на Габриела Михайлова с Джорджа Крачун от Румъния, а не преди 14 часа в среща №5 на корта Петя Аршинкова излиза срещу румънката Кристина Адамеску. На корт №1 са двубоите на Беатрис Спасова, Дария Шаламанова и Розалина Юсева, а на корт №2 са двубоите на Ивайла Градинарова и Симона Георгиева.
В основната схема попаднаха състезателки от ТОП 450. Под 1 и 2 са румънките Жаклин Кристиан и Андреа Роска, заемащи 221 и 222 място в света.
Всички срещи се играят на кортовете на тенис клуб Изида в градския парк в Добрич. Домакините дават пресконференция за турнира в понеделник – 17 септември, в 14 часа в Парк хотел Изида.

Последвайте ни във фейсбук BGtourism.BG

Сподели публикацията