РЕЗЕРВИРАЙТЕ СВОЯТА ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИВКА ДНЕС НА WIZZAIR.COM НА ЦЕНИ ОТ ЕДВА 19.99 ЛВ.**

София. Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа и водещият авиопревозвач в България, днес предлага 20%* отстъпка за всички членове на WIZZ Discount Club. Тази страхотна оферта е валидна за всички полети до всички дестинации и без ограничения за периода на пътуване.

С тепърва стартиращия летен сезон на хоризонта сега е перфектният момент да резервирате полет до чудна страна на още по-чудна цена! Обширната мрежа на Wizz Air от България предлага голямо разнообразие от градове – от обичаните от всеки турист дестинации като Париж и Лондон, и красиви морски перли като Ница, Аликанте и Ейлат, до най-новите дестинации на авиокомпанията, сред които Абу Даби, Санкт Петербург, Прага, Франкфурт и Билунд.

Независимо дали бихте искали да разглеждате забележителности, да почивате на плажа или да посетите държава, в която никога не сте били, с изгодни цени, стартиращи от 19.99 лв.**, днес wizzair.com е идеалното място да изберете дестинация за следващото си пътуване, използвайки членството си в WIZZ Discount Club. Ако все още нямате такова, то може да бъде лесно добавено при извършване на нова резервация. Само имайте предвид, че отстъпката от 20% е валидна единствено днес, така че българските клиенти имат време до полунощ да се възползват от офертата и да подарят на себе си или на близките си едно незабравимо приключение. Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят WIZZ Flex към резервацията си, ако не са сигурни за периода на пътуване или маршрута – така ще могат да бъдат спокойни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация. Възползването от тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Wizz Air също любезно напомня на всички свои пътници да се запознаят с новите засилени хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, като кабинният екипаж също трябва да носи и ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ чрез същото антивирусно решение. Дезинфекциращи кърпички се предоставят на всеки пътник при качване на самолета, списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки на борда чрез безконтактно плащане. От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

Андраш Радо, мениджър Корпоративни комуникации в Wizz Air, коментира: „Щастливи сме да предложим отстъпка от 20% на членовете на WIZZ Discount Club днес, тъй като Wizz Air винаги се е стремяла да открива повече възможности пред българските клиенти да пътуват до невероятни дестинации на изгодни цени. Нашите засилени мерки за безопасност пък ще осигурят възможно най-санитарните условия на борда на най-зелената флотилия*** в Европа. Призоваваме клиентите да се възползват от ниските тарифи и да направят своите резервации още днес на wizzair.com. Нашият приятелски настроен български екипаж с нетърпение очаква да ви посрещне на борда на един от самолетите ни с усмивка зад предпазната маска!“

*20% отстъпка се прилага за цените на самолетните билети, включващи всички данъци и задължителни такси, но без административната такса. Тази промоция се прилага на 15 юни 2020 г. от 00.00 до 23.59 ч. CEST и важи за всички полети на Wizz Air от и до България без ограничение в периода на пътуване. Промоцията се отнася само за членове на WIZZ Discount Club и за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ. Намалението не важи за групови резервации.
**Еднопосочен билет, включващ всички данъци и задължителни такси, и малък салонен багаж (максимални размери: 40x30x20cm). Багаж на колелца и всеки друг вид чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и през мобилното приложение на WIZZ. Броят на местата на посочените цени е ограничен.
***Емисиите на въглероден диоксид на Wizz Air са най-ниските през финансовата 2019 г. сред европейските авиокомпании (57.2 гр/км/пътник).

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК