Slide
Slide

София. Десетки хотели от цялата страна вече заявиха участие в първото онлайн туристическо изложение „Резервирай в България“, организирано от информационна агенция bgtourism.bg. Изданието ще се проведе от 8 до 10 май 2020 г. През този период всички българи ще имат възможност да изберат една от многобройните атрактивни оферти, които хотелиерите и туристическите забележителности предоставят. В кампанията се включват и дестинации (общини), които ще презентират своите възможности за туризъм в региона си. Свои представяния ще направят туроператори и други компании в сферата на туризма. До края на април се приемат заявките за участие на нашата електронна поща office@bgtourism.bg. Участието е безплатно! На нашата поща очакваме от участниците:

1. Кратко представяне – текст
2. Снимки, до 5 бр.
3. Рекламен видео клип (може и рекламно обръщение)
4. Рекламен банер с размери 660/220 px, който ще препраща към страница на участника

Онлайн изложението ще даде възможност по един нов и атрактивен начин хотелиерите да достигнат до огромна аудитория – директно до потребителя, който за времето от 8 до 10 май, ще може да бъде улеснен в избора си за ваканция в България от богатите и разнообразни предложения по цялото Черноморие или в планинските местности.

БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ИЗБЕРАТ СВОЯТА ТОП ОФЕРТА ОТ 8 ДО 10 МАЙ – ОТ ДОМА СИ, ЧРЕЗ МОБИЛНОТО СИ УСТРОЙСТВО!

Кампанията „Резервирай в България“ ще прерасне в национална след приключване на изложението, като тепърва с нашите партньори ще обявим надграждането на нашата идея, която е с цел популяризиране на възможностите за туризъм у нас.

#ОстанетеСиВкъщи и „ИзберетеВаканциявБългария

Онлайн туристическо изложение „Резервирай в България“ ще се проведе от 8 до 10 май

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията