Slide
Slide

София. Туризмът е сред приоритетите на ПП „Има такъв народ“. Това стана видно от представената програмата в ресор „Туризъм“ в началото на месеца и десетките срещи с представители на бранша в страната.

Това е видно и от кандидатите за народни представители, които фигурират в листите на политическата партия. Сред тях изпъкват имената на Ивайло Кожухаров  (председател на Комисията по туризъм, присъстващ в две от листите на „ИТН“ – 03 МИР-Варна и 23 МИР-София), д-р Красимир Димитров (експерт и университетски преподавател в областта на Културно-историческото наследство и кандидат-депутат на „ИТН“ в 24 МИР-София), Тодор Иванов (представител на един от големите туроператори в България и кандидат за народен представител на „ИТН“ от 27 МИР-Стара Загора).

Партията на Слави Трифонов обяви приоритетите си в туризма

В контекста на визията на „ИТН“ за развитие на туризма в България се проведе беседа на тема „Сердика и Сердикийският Събор“. Тя беше организирана от Софийската структура на „ИТН“ в Ларгото между Президентството и Министерски съвет, както и сред околните исторически забележителности.

Лектор на интересната и полезна беседа беше д-р Красимир Димитров и екскурзоводът Ирен Димитрова. Д-р Димитров нееднократно заяви, че културно-историческото богатство, с което разполагаме, на всяка цена трябва да се оползотвори.

Сред темите, в контекста на нашата история, както и на обзорната културно-историческа обиколка, бе и „Имало е, има и ще продължи да Има такъв народ“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията