Slide
Slide

Пловдив. Гръцката поп звезда Деспина Ванди, която изнесе грандиозен концерт в „Bushido Club“, бе посрещната като истинска кралица в хотел „Империал“, където избра да отседне за визитата си в Пловдив. Легендарната изпълнителка пристигна заедно със сестра си и своя екип, които бяха любезно посрещнати от управата на популярния 4-звезден хотел, удобно разположен в централната част на град Пловдив, съобщи trafficnews.bg.

За своята нощувка под тепетата, Деспина Ванди отседна в уютен и елегантно обзаведен апартамент, с гледка към сърцето на града.

Апартаментът разполага с просторна дневна, спалня, две просторни бани, джакузи, мека мебел с маса и работно бюро. Свежи сезонни плодове, сурови ядки и кана с прясно изцеден фреш очакваха гръцката икона, за да може да се освежи след пътя и зареди с енергия преди участието си пред пловдивската публика.

Приветливият персонал на комплекса и професионално обслужване бяха гаранция за комфортния престой на Деспина Ванди, която остана повече от доволна, предвид това, че се слави със специалните изисквания, които има.

Деспина Ванди, която е отличена цели 7 пъти с приза „Певица на годината“ в южната ни съседка от началото на кариерата си до днес, буквално докара до екстаз пловдивчани и гости града. Концертът на Деспина Ванди в „Bushido Club“ бе вълнуващ, запомнящ се и изпълнен с много хубава музика.

Сподели публикацията