Slide
Slide

София. Служебният министър на туризма Стела Балтова ще вземе участие във видеоконферентния форум на високо равнищеза устойчив туризъм, организиран от Португалското председателство на Съвета на Европейския съюз на 14 май. В рамките на форума ще се проведат дискусии относно възможностите за подобряване на резултатите в туризма чрез нови умения и квалификации, ще бъдат обсъдени цифровият преход и иновациите, както и въпроси, свързани с насърчаването на зеления и устойчив преход на територии и региони.

По време на срещата на министрите на ЕС ще се проведе дискусията „Дневен ред за туризма 2030/2050“, за да се стимулира устойчивостта на туристическата екосистема и да се засили нейната конкурентоспособност, като се фокусира стратегическият подход на ЕС върху ключови предизвикателства пред сектора.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията