Slide
Slide

София. „Дълбоко убедени сме, че здравето и сигурността на гостите и служителите в обектите – членове на Съюза са от първостепенно значение и призоваваме за категорично спазване на Заповедта на министъра на здравеопазването на Република България, с която се въвеждат противоепидемични мерки на територията на държавата до 29.03.2020 г., част от които са и затваряне на всички заведения за хранене и СПА-центрове“ – това се казва в призив на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, който подкрепя напълно решението на Народното събрание на Република България за обявяване на извънредно положение във връзка с COVID-19.
„Инвеститорите на всички хотели – членове на Български съюз по балнеология и СПА туризъм категорично застават зад усилията на държавата за ограничаване на разпространението на вируса COVID-19 и организират текущото изхранване на настанените към момента гости в обектите чрез услугата рум-сървиз. Част от обектите са затворени изцяло, вкл. хотелските части.
Призоваваме всички колеги в туризма за единство при стриктното спазване на Заповедта на министъра на здравеопазването така, както сме единни в призива си към правителството на Република България за преодоляване на кризата и спасяване на сектора Туризъм.
Вярваме, че в тази безпрецедентна ситуация ще демонстрираме висока отговорност и морал, въпреки 100%-овите загуби, които търпи туристическият бранш“, пише в своя призив Управителният съвет на Български съюз по балнеология и СПА туризъм.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията